استخدام سیکارو

استخدام شرکت محصولات غذایی سیکارو

مجتمع صنایع غذایی سیکارو در سال ۱۳۷۰ و در زمینی با مساحتی بیش از ۴۳۰۰۰ متر مربع و زیربنای ۱۴۲۵۰ مترمربع، فعالیت خود را آغاز نمود. این مجتمع صنعتی دارای سالن های تولید ،سردخانه ها، مرکز اداری ، انبار محصولات ، تصفیه خانه و آزمایشگاه های مجهز میباشد. اولین محصولاتی که تولید آنها در برنامه کار سیکارو قرار گرفت کنسرو تن ماهی در روغن بود.

این محصول در سالنی با زیربنای ۱۸۰۰ مترمربع تولید می شود که دارای دو خط تولید تمام خودکار از اسپانیا می باشد. این واحد صنایع غذایی (شرکت پگاه اصفهان-سیکارو) مجهز به دو سردخانه زیر صفر جهت نگهداری ماهی در محل کارخانه است که بتواند ماهی های وارده را در دمای مطلوب نگهداری نمایند.

پس از آن تولید کنسرو لوبیاچیتی در سس دراندازه های مختلف و با استفاده از تجهیزات پیشرفته در سالنی شامل سالن تولید،سالن بسته بندی ، سالن قرنطینه وسردخانه آغاز شد.دشرکت سیکارو علاوه بر فعالیتهای تولیدی ، جنبه زیست محیطی را نیز با ایجاد تشکیلات تکمیلی نظیر سیستم کاملا مجهز و علمی تصفیه فاضلاب ، مد نظر قرار داده است. شایان ذکر است که سیستم تصفیه هوازی و بی هوازی فاضلاب کارخانه با مساحت ۱۳۰۰۰مترمربع و زیربنای ۳۶۰۰ متر مربع و ظرفیت تصفیه ۲۰ مترمکعب درساعت،یکی ازمجهزترین و پیشرفته ترین سیستم های موجود در ایران می باشد که پَساب حاصله از خطوط تولید را به آب مصرفی کشاورزی تبدیل می کند.

 

منبع محتوا : سایت سیکارو

تاریخ نگارش محتوا : اردیبهشت ۱۴۰۲