استخدام کالبدشناس در سال ۱۴۰۳

استخدام کالبدشناس استخدام فیزیولوژی استخدام رشته کالبدشناسی استخدام رشته فیزیولوژی استخدام علوم تشریحی یاخته شناسی بافت شناسی اگهی استخدام کالبدشناسی در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان کالبدشناس نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 

استخدام کالبدشناس فیزیولوژی

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

استخدام آناتومیست آناتومی

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان کالبدشناس :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی کالبدشناس هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام کالبدشناس استخدام فیزیولوژی استخدام رشته کالبدشناسی استخدام رشته فیزیولوژی استخدام علوم تشریحی یاخته شناسی بافت شناسی اگهی استخدام کالبدشناسی

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام کالبدشناس هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به کالبدشناس و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی کالبدشناس را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.

 

 


 

فهرست مطالب شغل کالبدشناس (پاتولوژیست)

 

معرفی رشته پاتولوژی

پاتولوژی یا آسیب شناسی شاخه ای از علوم پزشکی می باشد که با انجام آزمایشات مختلف، بیماری های مختلف را در بدن افراد تشخیص داده و همچنین بافت های آسیب دیده را بررسی میکند تا مشخص نماید که وسعت و پیشرفتگی بیماری در چه حد است. 

متاسفانه به دلایل مختلفی امروزه بسیاری از سرطان ها فراگیر شده اند و پزشکان برای درمان بیماران سرطانی آنها را به پاتولوژیست ها ارجاع می هند. پاتولوژیست ها با نمونه برداری از بافت های آسیب دیده و بررسی آن تشخیص دقیقی از خوش خیم یا بدخیم بودن بیماری به پزشکان ارائه داده و سپس روند درمان بیمار شکل می گیرد. در واقع پاتولوژیست ها به عنوان مشاور برای سایر پزشکان عمل میکنند و قدم بعدی را برای درمان یا جراحی مشخص میکنند.

 

تحصیلات مورد نیاز پاتولوژی

پزشکان عمومی که طرح پزشکی خود را به اتمام رسانده باشند و دانشجویان برتر آزمون های کشوری علوم پایه و پره انترنی میتوانند در آزمون دستیاری(تخصص) که هر ساله توسط وزارت بهداشت برگزار میگردد، شرکت کنند و تخصص پاتولوژی را انتخاب کنند. آزمون دستیاری پزشکی شامل ۲۰۰ سوال چهار گزینه ای ۳ امتیازی و با نمره منفی است. داوطلبان باید حداقل ۱۵۰ نمره از ۶۰۰ نمره کل را کسب کنند تا بتوانند انتخاب رشته کنند. گرایش های این آزمون به ۵ زیر گروه درسی تقسیم شده و عبارت اند از:

گروه درسی یک: جراحی عمومی–زنان

گروه درسی دو: داخلی– قلب

گروه درسی سه: کودکان – عفونی

گروه درسی چهار: ارتوپدی- گوش و حلق و بینی – اورولوژی – چشم – آمار و اپیدمیولوژی – رادیولوژی

گروه درسی پنج: آسیب شناسی(پاتولوژی) – پوست- فارماکولوژی – نورولوژی – روانپزشکی و اخلاق پزشکی

بعد از قبول شدن در آزمون دستیاری، دانشجوی پاتولوژی باید ۴ سال دوره رزیدنتی(تخصص) را بگذراند.

 

نحوه ورود به شغل پاتولوژی

دانشجو های دوره تخصص پاتولوژی میتوانند پس از گذراندن دوره رزیدنتی، مسئول فنی آزمایشگاه های پاتولوژی یا آسیب شناسی شوند یا در صورت توانایی اقدام به تاسیس کلینیک پاتولوژی نمایند. تاسيس آزمايشگاه قبل از هر گونه اقدام منوط به كسب موافقت اصولی و يا مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي مي باشد.

 


 

مهارت های مورد نیاز پاتولوژی

مهارت های سخت

  • به روز بودن و ارتقا مداوم سطح مهارت ها و دانش
  • مهارت های علمی و تخصصی کافی
  • نمونه گیری و نمونه برداری 
  • انجام تست های آکسیداز، کوآکولاز، کاتالاز، تست های کمی OFو CAMPو غیره
  • آشنايي با تغييرات پاتولوژيک بافتي ارگانهای مختلف درحيطه های ذكرشده
  • آشنایی با نحوه تفسير و تهيه گزارش استاندارد آسيب شناسی
  • مهارت در کالبد شکافی و نکروپسی
  • كار با دستگاه فوروزن، مهارت در تهيه برش بافتي توسط ميكروتوم

مهارت های نرم

روانشناسی-دقت و ریز بینی-کارتیمی-مدیریت استرس-مهارت در گوش دادن-خلاقیت و نوآوری-رهبری و مدیریت-برنامه ریزی-اعتماد به نفس-مسئولیت پذیری-مهارت های ارتباطی-زبان بدن-گزارش نویسی-تعامل و گفتگو-حل مسئله-حل تعارض-انتقاد پذیری-مدیریت زمان-وقت شناسی-خوش قولی-مدیریت بحران-ریسک پذیر

 

وظایف و مسئولیت های شغلی

  • احترام به عقاید و آداب و رسوم بیمار و ادا کردن نام بیمار به صورت محترمانه
  • رعایت وضعیت پوششی مناسب
  • اقدامات تشخيصي و مشاوره اي مناسب را مطابق با امكانات و دستاوردهاي علمي در دسترس انجام دهند.
  • مدیریت کیفیت آزمایشگاه 
  • مدیریت خطاها و موارد عدم انطباق آزمایشگاه
  • پاتولوژی سرو گردن
  • پاتولوژی سیستم اعصاب و ماهیچه
  • پاتولوژی دستگاه گوارش، کبد و پانکراس و سیستم صفراوی
  • پاتولوژی دستگاه تنفس
  • پاتولوژي دستگاه تناسلي مردان و زنان
  • پاتولوژي كليه و مجاري ادراری
  • پاتولوژي پوست 
  • پاتولوژي استخوان و بافت نرم
  • پاتولوژي غدد درون ريز
  • سيتو پاتولوژی
  • حضور در کلیه برنامه های آموزشی
  • نمونه برداری و حفظ حريم خصوصي مراجعين در هنگام نمونه برداري ها

 

پیشرفت و ارتقا شغلی در پاتولوژی

پاتولوژیست ها میتوانند در دوره های فلوشیپ فوق تخصص پاتولوژی ادامه تحصیل دهند و به مراتب بالاتری دست یابند. در حال حاضر فلوشیپ های فوق تخصصی پاتولوژی در ایران مولکولار پاتولوژی و سیتوژنیک، سیتوپاتولوژی، پاتولوژی پوست، پاتولوژی چشم و هماتوپاتولوژی می باشد.

پاتولوژیست ها میتوانند آزمایشگاه پاتولوژی تاسیس کرده و ازین طریق درامد های مناسبی را کسب کنند. در صورتی که پاتولوژیست ها در شهرستان ها و شهر های کوچک آزمایشگاه پاتولوژی راه اندازی کنند درامد بیشتری خواهند داشت.

 


 

مطلوبیت و محدودیت های شغلی پاتولوژی

مطلوبیت

تمامی تخصص های پزشکی نکات مثبت و منفی خاص خود را دارند و هیچ یک تماما محبوب یا منفور نیستند. تخصص پاتولوژی هم مزایا و معایب بسیاری دارد.

پاتولوژیست ها نگرانی های اتاق عمل را نداشته (مانند فوت بیمار) و کشیک یا آنکالی نیز ندارند. اگر روزی مشکلی داشته باشند میتوانند سر کار نرفته و مجبور نیستند همیشه در آزمایشگاه خود حضور داشته باشند. همچنین استرس شکایت مریض و.. را نداشته یا حداقل نسبت به سایر پزشکی ها کمتر دارند.

محدودیت

مهم ترین چالش این رشته در حال حاضر تداخل کاری با دکترای علوم آزمایشگاهی است. درآمد متخصصان این رشته نسبت به سایر پزشکی ها کمتر است و پزشکان در طول رزیدنتی بایستی رفرنس های بسیار سنگینی را مطالعه کنند. پاتولوژیست ها در صورتی که آزمایشگاه و کلینیک پاتولوژی تاسیس کنند بایستی دائما دغدغه خرابی دستگاه ها، خرید کیت و یا مدیریت پرسنل را داشته باشند. متخصصان این رشته بسیار متکی به سایر پزشکان هستند زیرا پزشکان مختلف بیماران را برای انجام آزمایش های پاتولوژی به مراکز مختلفی ارجاع می دهند.

 

بازار کار و فضای شغلی پاتولوژی

پاتولوژیست ها معمولا در بیمارستان ها، مراکز پرتو درمانی، بیمارستان های تخصصی سرطان(مراکز درمان سرطان) و… فعالیت میکنند. همچنین آنها میتوانند با کسب سرمایه و توانایی های لازم از جمله اخذ مجوزات مربوطه آزمایشگاه پاتولوژی تاسیس کنند یا مسئول فنی آزمایشگاه های پاتولوژی باشند.

 

تیپ شخصیت مناسب پاتولوژی

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفقیت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل پاتولوژی بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • INTP
  • ISFJ
  • ESTJ