استخدام طراح لباس در سال ۱۴۰۳

استخدام طراح لباس استخدام طراح لباس عروس استخدام طراح لباس حرفه ای استخدام طراح لباس با تجربه بالا استخدام طراح لباس همراه با خلاقیت بسیار بالا در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان طراح لباس نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 


 

فهرست مطالب شغل طراح لباس و الگوساز

 

معرفی شغل طراح لباس

لباس در هر جامعه و قشری بر گرفته از آداب و رسوم  مردمان آن سرزمین بوده که تجلی بخش فرهنگ آن مرز و بوم است. کشور ما متشکل از اقوام و قومیت های مختلفی می باشند که هر کدام دارای نوع پوشش خاص و متناسب با فرهنگ منطقه خود میباشند. لذا همواره ارائه رشته دانشگاهی مرتبط با این فرهنگ و پرورش متخصصانی که از جنبه علمی به بررسی این موضوع بپردازند، وجود دارد.

طراحی لباس و مد یک زمینه هیجان انگیز است که به طور مداوم در حال تغییر و تکامل می باشد. طراحی لباس تحت تاثیر نگرش های فرهنگی و اجتماعی قرار دارد و به دو نوع تقسیم بندی میشود:

  • طراحی کاربردی
  • طراحی مد

طراحی کاربردی شامل طراحی لباس برای گروه ها و مشاغل مختلف مانند ورزشکاران، قوای سه گانه ارتش و مواردی از این قبیل می باشد. در حالیکه طراحی مد سلیقه ای است و طراح با استفاده از خلاقیتی که دارد سعی در ارائه کار های بدیع و تازه به بازار میکند. طراحی لباس های شب، مهمانی و حتی پرده و روکش صندلی ماشین در این حوزه قرار میگیرد.

 

تحصیلات مورد نیاز شغل طراح لباس

رشته طراحی لباس از رشته های زیر گروه هنر در کنکور سراسری میباشد. علاقه مندان میتوانند پس از اتمام مقطع متوسطه در کنکور سراسری هنر شرکت کرده و رشته مذکور را برای تحصیل انتخاب نمایند. فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رشته طراحی لباس میتوانند در مقطع کارشناسی ارشد وارد رشته طراحی پارچه و لباس شوند. در حال حاضر امکان ادامه تحصیل در این رشته تا مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد.

رشته های طراحی پارچه و طراحی و دوخت از دیگر رشته های مرتبط با این رشته میباشند.

 

نحوه ورود به شغل طراح لباس

علاقه مندان به این شغل میتوانند مهارت های مورد نیاز را از طریق تحصیلات و یا شرکت در دوره های آموزشی آزاد در مراکز مختلف کسب کنند و با کارخانه ها، تولیدی های لباس همکاری خود را شروع کنند. طراحان لباس میتوانند با متقاعد سازی و جذب سرمایه گذار، طرح های خود را در سطح انبوه تولید و به فروش برسانند. راه اندازی کسب و کار مستقل در این شغل میتواند با کسب تجربه های مختلف صورت پذیرد.

 


 

مهارت های مورد نیاز شغل طراح لباس

مهارت های سخت

  • آشنایی با هنر های تجسمی
  • خلاقیت و دید هنری
  • علاقه به طراحی لباس، مد و فشن
  • مهارت در کار با نرم افزار های طراحی های کامپیوتر
  • اطلاع از ویژگی های مواد و پارچه ها و کاربرد آنها
  • آشنایی با فرهنگ و آداب و رسوم پوششی ملل و قومیت های مختلف
  • آشنایی با فرآیند تولید پوشاک
  • آشنایی با مهارت خیاطی
  • مهارت در طراحی و نقاشی
  • آشنایی با برند های جهانی
  • آشنایی با ست کردن لباس ها و اکسسوری ها
  • همراهی با صنعت مد و فشن در دنیا

مهارت های نرم

روانشناسی-دقت و ریز بینی-کارتیمی-مهارت در گوش دادن-خلاقیت و نوآوری-رهبری و مدیریت-برنامه ریزی-اعتماد به نفس-مسئولیت پذیری-مهارت های ارتباطی-مهارت فروش-زبان بدن-گزارش نویسی-تعامل و گفتگو-حل مسئله-حل تعارض-انتقاد پذیری-مدیریت زمان-وقت شناسی-خوش قولی-مدیریت بحران-ریسک پذیری

 

وظایف و مسئولیت های شغل طراح لباس

  • بررسی تمام ترند های جهانی
  • ارائه طرح برای مراجعه کننده بر اساس سلیقه او و دوخت آن
  • ارائه مشاوره در زمینه طرح و لباس به افراد بسته به اندام فرد
  • ارائه طرح های نو برای تولید پارچه 
  • طراحی و پیاده سازی انواع مدل های لباس و اکسسوری بر روی کاغذ یا به کمک نرم افزار های مربوطه
  • همکاری و جذب سرمایه گذار به منظور تولید انبوه طرح ها و ایده ها
  • طراحی لباس برای نهاد های دولتی
  • طراحی و چاپ پارچه های مختلف بر اساس تکنیک های چاپ پارچه
  • طراحی لباس در تئاتر و سینما

 

پیشرفت و ارتقا در شغل طراح لباس

امکان پیشرفت در این حوزه وجود دارد و متخصصان و فعالان حوزه طراحی لباس میتوانند با کسب تجربه های کاری، همراهی با آخرین تغییرات در صنعت مد و فشن، شناسایی و پیش بینی روند حرکت مد در ایران و خارج از ایران و با کسب سرمایه لازم به منظور راه اندازی کسب و کار مستقل میتوانند به درامد های بسیار مناسبی در این شغل برسند.

 

مطلوبیت و محدودیت های شغل طراح لباس

مطلوبیت

شغل طراحی لباس نیز مانند بسیاری از مشاغل دیگر دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد. طراحان لباس در صورتی که به شهرت برسند و ایده های خوبی را بتوانند معرفی کنند، درامد های مناسبی را نیز میتوانند از بازار کسب کنند. در صورتی که طراحان لباس بتوانند سرمایه لازم برای راه اندازی شرکت را کسب نموده و بیزینس خود را راه اندازی نمایند میتوانند درامد های بسیار مناسبی از بازار کار کسب کنند.

محدودیت

طراحان لباس در ایران با مشکلات متعددی مواجه هستد از جمله این موارد میتوان به نبود جایگاه مناسب، نبود قانون حمایت از طراحان و حق کپی رایت،ناشناخته بودن این رشته تحصیلی در میان دانش آموزان و… اشاره نمود.

 


 

بازار کار و فضای شغل طراح لباس

طراحان مد و لباس غالبا در محیطی آرام، سرپوشیده و خلوت به صورت گروهی یا افنرادی فعالیت میکنند. آنها میتوانند به صورت شرکتی یا مستقل فعالیت کرده و کسب درامد کنند. شرکت های مختلف فعال در زمینه طراحی، تولید و عرضه پوشاک، کیف و کفش، زیور آلات و… مکان های مناسبی برای فعالیت طراحان لباس می باشد.

تدریس این حرفه به هنرجویان در آموزشگاه های خصوصی از دیگر فعالیت های متخصصان این شغل می باشد. آنها میتوانند با تاسیس آموزشگاه و جذب هنرجو در این زمینه، درامد های مناسبی کسب کنند.

 

تیپ شخصیت مناسب شغل طراح لباس

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفقیت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل طراح لباس بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • INFJ
  • ENFP
  • ISFP

 


 

استخدام طراح لباس و طراحی مد

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

استخدام خیاط و دوزنده

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان طراح لباس :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی طراح لباس هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام طراح لباس استخدام طراح لباس عروس استخدام طراح لباس حرفه ای استخدام طراح لباس با تجربه بالا استخدام طراح لباس همراه با خلاقیت بسیار بالا

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام طراح لباس هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به طراح لباس و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی طراح لباس را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.