استخدام تخته کار در سال ۱۴۰۳

استخدام تخته کار استخدام کباب زن استخدام کارگر ساده استخدام تخته کار جگرکی تخته کار آشپزخانه حقوق استخدام آشپز وارد به تخته کاری استخدام تخته کار چرم در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان تخته کار نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 

استخدام تخته کار ، کباب زن

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

استخدام قصاب و سلاخاستخدام آشپز و کمک آشپز

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان تخته کار :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی تخته کار هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام تخته کار استخدام کباب زن استخدام کارگر ساده استخدام تخته کار جگرکی تخته کار آشپزخانه حقوق استخدام آشپز وارد به تخته کاری استخدام تخته کار چرم

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام تخته کار هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به تخته کار و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی تخته کار را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.

 

 


 

فهرست مطالب شغل کباب زن و کباب پز، تخته کار

 

معرفی شغل کباب زنی 

آشپزی هنر آماده سازی و پختن مواد غذایی میباشد، و آشپز به فردی میگویند که با دقت و ظرافت مواد غذایی خام را به انواع غذا های خوشمزه و مقوی تبدیل میکند. امروزه این هنر یکی از مشاغل پر اهمیت در بازار کار محسوب میگردد و عده ی زیادی ازین طریق در حال کسب درامد میباشند. حتی به لحاظ اهمیتی که این شغل و حرفه دارد رشته های تحصیلی خاصی متناسب با آنها در دانشگاه ها و هنرستان ها ارائه میگردد. کباب یکی از لذیذ ترین غذاهای ارانی و حتی میتوان گفت خاور میانه ای است که در کشور ما از تنوع زیادی برخوردار است. رستوران ها و سالن های غذا خوری وجد دارند که فقط به سرو کباب و جوجه کباب میپردازند و غذای دیگری ندارند لذا همواره به تخته کار و کباب زن ماهر در این مکان ها وجود دارد.

 

نحوه ورود به شغل کباب زن و کباب پز، تخته کار

برای ورود به این شغل نیاز است تا ابتدا به عنوان شاگرد و کاراموز بتوانید مهارت تخته کاری و کباب زنی را یاد بگیرید سپس کارت بهداشت و گواهی سلامت که اعتباری ۶ ماهه دارد را دریافت نمایید و پس از آن وارد بازار کار شوید. در این حرفه امکان خود اشتغالی وجود دارد و همچنین دوره های آموزشی مختلفی نیز میباشند که به آموزش کباب زنی و تخته کاری میپردازند و برای ورود به این حرفه مناسب هستند.

 

تحصیلات مورد نیاز

متقاضیان ورود به شغل آشپزی نیاز به مدرک تحصیلی خاصی برای ورود به بازار کار ندارند اما امروزه رشته های تحصیلی متناسب با این شغل در هنرستان ها و حتی دانشگاه ها ارائه میگردد که علاقه مندان میتوانند در آنها تحصیل نمایند. این رشته ها عبارتند از:

  • رشته آشپزی در مقطع کاردانی دانشگاه های علمی کاربردی
  • رشته مدیریت جهان گردی
  • رشته مدیریت هتل

رشته های آشپزی از طریق هنرستان ها نیز قابل تحصیل میباشند اما بایستی بدانید که در این حرفه تحصیلات مهم نمیباشد و داشتن مهارت های مورد نیاز کار حرف اول را در بازار کار میزند.

 

مهارت های مورد نیاز

مهارت های سخت

  • آشنایی با انواع کباب ها
  • مهارت در سیخ زدن انواع کباب ها 
  • مهارت در شناسایی قسمت های مختلف گوشت 
  • مهارت در ترکیب مواد مورد نیاز کوبیده 
  • مهارت در تخته کاری

مهارت های نرم

  • اعتماد به نفس
  • مسئولیت پذیری
  • مهارت های ارتباطی
  • مهارت فروش
  • زبان بدن
  • گزارش نویسی
  • تعامل و گفتگو
  • حل مسئله
  • حل تعارض
  • انتقاد پذیری
  • مدیریت زمان
  • وقت شناسی
  • خوش قولی
  • مدیریت بحران
  • ریسک پذیری
  • و…

 


 

وظایف و مسئولیت های شغلی کباب زن و کباب پز، تخته کار

  • پوشیدن لباس و دستکش مناسب و همچنین کلاه آشپزی
  •  رعایت اصول بهداشتی و ایمنی
  • خریدن گوشت تازه و مناسب
  • انتقال گوشت ها به جای مناسب مانند یخچال یا سرد کن
  • سیخ زدن کوبیده، جوجه کباب، کباب برگ و…
  • تخته کاری جوجه کباب ها و چنجه
  • شست و شوی سیخ ها
  • و…

 

پیشرفت و ارتقا شغلی

کباب زن ها در صورتی که سرمایه لازم جهت راه اندازی رستوران و کبابی مستقل خود را داشته باشند میتوانند درامد های بیشتری از بازار کار کسب نمایند. همچنین میتوانند در کنار کباب زنی مهارت های آشپزی انواع غذا های ایرانی و خارجی را نیز یاد بگیرند.

 

مطلوبیت و محدودیت های شغلی

مطلوبیت

بازار کار این شغل مناسب است و امکان خود اشتغالی و راه اندازی کسب و کار مستقل وجود دارد، نیاز به مدرک تحصیلی خاصی ندارد و سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی کبابی سنگین  نمیباشد.

محدودیت

از چالش های پیش روی این حرفه میتوان به سرپا ایستادن برای مدت های طولانی، نداشتن تعطیلی کاری، ساعات کاری زیاد، خطرات ناشی از سوختگی روی منقل و بریدگی های عمیق اشاره نمود.

 

بازار کار و فضای شغلی کباب زن و کباب پز، تخته کار

متقاضیان مشاغل گروه آشپزی در فضای آشپزخانه ها که معمولا محیطی گرم و شلوغ میباشند فعالیت میکنند، آشپز ها بازار کار مناسبی خواهند داشت و بسته به اینکه به طور مستقل وارد بازار کار شوند و یا استخدام شوند درامد های متفاوتی خواهند داشت، به طور کلی مراکز و مجموعه هایی که به کباب زن نیاز دارند عبارتند از:

  • کبابی های سنتی
  • رستوران ها و باغ رستوران ها
  • تالار های عقد و عروسی
  • هتل ها و مهمان خانه ها
  • تهیه غذایی ها و آشپزخانه ها
  • سفره خانه های سنتی و کافه رستوران ها
  • و…

 

تیپ شخصیت مناسب کباب زن و کباب پز، تخته کار

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفیقت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل آشپزی و کباب زنی بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • ESTJ
  • ESTP
  • ISFP
  • ESFP