استخدام بازیگر در سال ۱۴۰۳

استخدام بازیگر استخدام بازیگر کودک استخدام بازیگر برای سریال استخدام بازیگر برای فیلم سینمایی استخدام سیمانگرفارا استخدام بازیگر با تجربه کاری در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان بازیگر نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 

استخدام بازیگر و هنرپیشه

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

استخدام مدل ، مدلینگاستخدام کارگردان ، فیلمساز

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان بازیگر :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی بازیگر هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام بازیگر استخدام بازیگر کودک استخدام بازیگر برای سریال استخدام بازیگر برای فیلم سینمایی استخدام سیمانگرفارا استخدام بازیگر با تجربه کاری

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام بازیگر هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به بازیگر و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی بازیگر را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.

 

 


 

فهرست مطالب شغل بازیگر

 

معرفی شغل بازیگری

یکی از مشاغلی که ممکن است هر کسی آرزوی رسیدن به آن را داشته باشد، بازیگری است. بازیگران در تمام دنیا جزو محبوب ترین و مشهور ترین افراد می باشند. بازیگران به افرادی گفته می شود که در قالب شخصیتی که نویسنده خلق کرده است به ایفای نقش می پردازند. بازیگران بایستی در سطح جامعه حضور داشته و از کوچکترین و ریز ترین اتفاقات جامعه با خبر باشند. بازیگران بایستی با قشر های مختلف مردم خصوصا نقشی که باید ایفا کنند ارتباط نزدیکی داشته باشند تا بتوانند بهتر در نقش خود ظاهر شوند.

 

تحصیلات مورد نیاز شغل بازیگری

علاقه مندان به حرفه بازیگری می توانند در کنکور هنر شرکت کرده و رشته هنر های نمایشی و بازیگری و کارگردانی را انتخاب نمایند. همچنین دانش آموزان میتوانند در همان دوره متوسطه و قبل از ورود به دانشگاه به تحصیل در این رشته در هنرستان صدا و سیما بپردازند.

هدف رشته بازیگری پرورش افرادی است که بتوانند هنر خود را در رسانه های مختلف مانند تئاتر، تلویزیون و رادیو به نمایش بگذارند. نگفته نماند که همه ی بازیگران در رشته بازیگری تحصیل نکرده اند و با مهارت و علاقه بیش از حد به این حرفه توانسته اند بازیگران موفقی شوند.

 

نحوه ورود به شغل بازیگری

علاقه مندان به حرفه بازیگری بایستی بدانند که راه طولانی و دشواری برای ورود به این شغل دارند. برای قدم اول بهتر است که از طریق گذراندن تحصیلات آکادمیک در رشته هنر های نمایشی یا شرکت در کلاس های حرفه ای آموزش بازیگری مهارت های مورد نیاز بازیگری را کسب کرده و سپس از طریق شرکت در تست های بازیگری سعی در شناساندن خود به کارگردانان کنند. بازیگران معمولا از طریق اجرا در تئاتر ها و نمایشنامه ها یا نقش های حاشیه ای در فیلم ها شروع کرده و به تدریج بسته به مهارت و شهرتی که کسب میکنند رشد میکنند.

 


 

مهارت های مورد نیاز شغل بازیگری

مهارت های سخت

  • مهارت در تقلید و بداهه سازی
  • استقامت و توان جسمانی مناسب
  • آشنایی با گروه های مختلف مردم، آداب و رسوم
  • داشتن انرژی و نشاط کافی برای فعالیت در تمرینات
  • زبان بدن مناسب
  • مهارت در سخنوری
  • تحمل دوری از خانواده خود برای مدت های طولانی
  • رفتن به سفر های کاری 
  • مهارت در سبک ها و شیوه های اجرا

مهارت های نرم

هوش و ذکاوت-روانشناسی-دقت و ریز بینی-کارتیمی-مهارت در گوش دادن-خلاقیت و نوآوری-رهبری و مدیریت-برنامه ریزی-اعتماد به نفس-مسئولیت پذیری-مهارت های ارتباطی-مهارت فروش-زبان بدن-گزارش نویسی-تعامل و گفتگو-حل مسئله-حل تعارض-انتقاد پذیری-مدیریت زمان-وقت شناسی-خوش قولی-مدیریت بحران-ریسک پذیری

 

وظایف و مسئولیت های شغل بازیگری

  • تحقیق کردن درباره نقشی که به او داده شده است
  • حفظ نمودن متن فیلم نامه یا نمایشنامه 
  • ایفای نقش
  • حضور به موقع در جلسات تمرین
  • همکاری با کارگردان و دیگر عوامل صحنه
  • همکاری موثر با دیگر بازیگران
  • ارتباط با مدیر برنامه خود برای دریافت نقش های بعدی

 

پیشرفت و ارتقا در شغل بازیگری

پیشرفت و ارتقا در بازیگری به دو عامل استعداد ذاتی و مهارت های اکتسابی بستگی دارد. بنابراین بازیگران و علاقه مندان به هنر بازیگری بایستی مهارت های خود را ارتقا دهند. به این منظور میتوانند در کلاس های بازیگری شرکت نموده و کتاب های مرتبط را مطالعه کنند. در جامعه و در میان مردم حضور داشته باشند تا با آداب و رسوم مختلف آشنا شده و دائما در حال تمرین بازیگری باشند.

 

مطلوبیت و محدودیت های شغل بازیگری

مطلوبیت

شغل بازیگری نیز مانند دیگر مشاغل حوزه هنر، مزایا و معایب خاص خود را دارد. بازیگران میتوانند با تلاش و کوشش خود و تقویت مهارت های مورد نیاز به شهرت و محبوبیت رسیده و درامد های بسیار بالایی را داشته باشند. بازیگران با گروه های مختلف مردم آشنا می شوند. این شغل برای افرادی که میل به دیده شدن دارند بسیار جذاب است و اصلا خسته کننده نمی باشد.

محدودیت

بازیگران معتقدند که زندگی شخصی آنها تحت نظر و کنترل دقیق افراد گوناگون می باشد. نگاه برخی از افراد به حرفه بازیگری و بازیگران به خصوص بازیگران خانم چندان مثبت نیست. شاید کمی اغراق آمیز به نظر برسد اما بررسی ها نشان می دهد که اکثر بازیگران در تشکیل خانواده و استحکام آن مشکل دارند. ورود به شغل بازیگری بسیار دشوار می باشد و ممکن است سالها طول بکشد تا فرد به جایگاه خوبی در دنیای بازیگری دست یابد.

 

بازار کار و فضای شغل بازیگری

برای آن دسته از بازیگرانی که در فیلم ها یا سریال ها بازی میکنند، ممکن است مکان های مختلف با شرایط متفاوت و گاه نامناسب و سختی وجود داشته باشد.آن ها بایستی بتوانند ساعت های زیادی کار کرده و گاه تا چند شبانه روز بی خوابی را تحمل کنند.

بازیگران میتوانند در فیلم، تئاتر، تلویزیون و رادیو و..  ایفای نقش نموده و یا در حوزه های دیگر از جمله آموزش بازیگری، صداگذاری، تبلیغات و… فعالیت کنند.

اغلب بازیگران قرار داد های کوتاه مدت داشته و همه ی سال در حال بازیگری نیستند لذا می توانند در مابقی سال را به شغل دومی بپردازند.

 

تیپ شخصیت مناسب شغل بازیگری

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفیقت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل بازیگری بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • INFJ