استخدام کافی من ( باریستا ) در سال ۱۴۰۳

استخدام کافی من استخدام کارگر ساده برای کار در قهوه خانه استخدام قهوه چی استخدام باریستا استخدام ویتر کافه کافی من حرفه ای با مهارت بالا استخدام کافی شاپ کار در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان کافی من ( باریستا ) نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 

استخدام کافی من و باریستا

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

استخدام مهماندار ، مهماندار هواپیما

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان کافی من ( باریستا ) :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی کافی من ( باریستا ) هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام کافی من استخدام کارگر ساده برای کار در قهوه خانه استخدام قهوه چی استخدام باریستا استخدام ویتر کافه کافی من حرفه ای با مهارت بالا استخدام کافی شاپ کار

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام کافی من ( باریستا ) هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به کافی من ( باریستا ) و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی کافی من ( باریستا ) را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.

 

 


 

فهرست مطالب شغل کافی من (باریستا)

 

معرفی شغل باریستا

باریستا در لغت به معنی قهوه چی میباشد و از زبان ایتالیایی وارد دیگر زبان ها از جمله فارسی شده است. باریستا یا کافی من فردی است که به صورت تخصصی کار آماده کردن قهوه و نوشیدنی های گرم و سرد بر پایه اسپرسو را انجام میدهد. البته باریستا ها امروزه علاوه بر اسپرسو، با انواع نوشیدنی هایی که در کافه سرو میگردد آشنایی دارند و نحوه کار با دستگاه های اسپرسو، ترکیب کردن قهوه های مختلف باهم، فوم گیری شیر و لاته آرت را به خوبی میدانند.

 

نحوه ورود به شغل کافی من (باریستا)

برای اینکه بتوانید یک باریستا حرفه ای شوید نیاز است تا مهارت های مورد نیاز کار را به خوبی فرا بگیرید به این منظور میتوانید از شاگردی کار خود را شروع کرده و به تدریج مهارت های مورد نیاز را یاد بگیرید همچنین دوره های آموزشی مختلفی نیز وجود دارد که به پیشرفت در این شغل کمک میکند. 

 

تحصیلات مورد نیاز کافی من (باریستا)

شغل باریستا نیاز به تحصیلات خاصی ندارد و صرفا داشتن تحصیلات پایه میتواند برای ورود به بازار کار مناسب باشد اما بایستی مهارت های مورد نیاز کار را به هر طریقی که میتوانید فرا گیرید.

 


 

مهارت های مورد نیاز

مهارت های سخت

  • مهارت در کار با دستگاه اسپرسو
  • مهارت در فوم گیری شیر و لاته آرت
  • رعایت نظم و بهداشت در کافه 
  • مهارت در جذب مشتریان 
  • مهارت در زبان انگلیسی
  • مهارت در تهیه دیگر نوشیدنی ها به غیر از اسپرسو
  • عصاره گیری از قهوه
  • آشنایی با تئوری قهوه و تشخیص طعم قهوه ها از یکدیگر
  • توانایی سر پا ایستادن برای مدت های طولانی
  • سلامت جسمانی کامل
  • و…

مهارت های نرم 

  • اعتماد به نفس
  • مسئولیت پذیری
  • مهارت های ارتباطی
  • مهارت فروش
  • زبان بدن
  • گزارش نویسی
  • تعامل و گفتگو
  • حل مسئله
  • حل تعارض
  • انتقاد پذیری
  • مدیریت زمان
  • وقت شناسی
  • خوش قولی
  • مدیریت بحران
  • ریسک پذیری
  • و…

 


 

وظایف و مسئولیت های شغلی

  • پاسخ به سوالات مشتریان در خصوص منوی کافه و راهنمایی آنها
  • رعایت اصول بهداشتی و ایمنی
  • تهیه قهوه و دیگر نوشیدنی های سفارشی توسط مشتریان در سریع ترین زمان
  • لاته آرت و ایجاد نقش و نگار بر روی نوشیدنی ها
  • کالیبره کردن روزانه دستگاه اسپرسو به منظور تهیه بهترین فنجان قهوه
  • مدیریت کافه و کارکنان آن
  • کنترل کیفیت مواد اولیه مصرفی در کافه و نوشیدنی های آماده شده
  • حفظ آراستگی ظاهری برای تمام طول روز

 

پیشرفت و ارتقا شغلی

به منظور پیشرفت شغلی و ارتقا سطح درامد پیشنهاد میگردد که به دوره های لته آرت، کار با دستگاه اسپرسو و تعمیرات آن ، آشنایی با قهوه های مختلف و… تسلط یابید. مهارت های ارتباطی خود را تقویت نموده و سعی در جذب رضایت مشتریان داشته باشید.

 

مطلوبیت و محدودیت های شغلی

مطلوبیت

شغل کافه من یا باریستا از جمله مشاغلی میباشد که با افراد زیادی در ارتباط است و ازین جهت حوصله سر بر نیست و جذابیت های خود را دارد، همچنین امروزه با فرا گیرتر شدن استفاده از نوشیدنی های مبتنی بر اسپرسو و قهوه بازار کار این حرفه نیز داغ تر شده است. شغل باریستا نیاز به مدرک تحصیلی ندارد و مهارت های مورد نیاز کار را میتوان در مدت زمان کوتاهی یاد گرفت.

محدودیت

شغل باریستا کافه یا کافی من هم مانند دیگر مشاغل سختی ها و چالش های پیش روی خود را دارد از جمله: خطرات ناشی از سوختگی و بریدگی، سرپا ایستادن های طولانی مدت، نیاز به حفظ آراستگی ظاهری و خوش رویی در تمام طول روز، کار در محیط پر سر و صدا، مسئولیت در برابر سلامت مردم و همچنین مواجه با مشتریان بی اعصاب. 

 

بازار کار و فضای شغلی کافی من (باریستا)

بازار کار این حرفه به جهت فرا گیر شدن استفاده مردم از قهوه ها و نوشیدنی های دیگر بسیار رشد کرده و مناسب شده است. در این شغل هم میتوان به استخدام کافه ها و کافه شاپ ها و کافه رستوران ها درامد و هم به صورت مستقل خود اشتغالی نمود.

 

تیپ شخصیت مناسب کافی من (باریستا)

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفیقت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل باریستا بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • ESTJ
  • ESTP
  • ISFP
  • ESFP