استخدام کارشناس تحقیق و توسعه (R&D) در سال ۱۴۰۳

استخدام کارشناس تحقیق و توسعه R&D آگهی کارجو استخدام کارشناس توسعه بازار مدیر تحقیق و توسعه استخدام متخصص تحقیق و توسعه محصول شرکت توسعه مهندس پزشکی در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان کارشناس تحقیق و توسعه (R&D) نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 


 

فهرست مطالب شغل کارشناس تحقیق و توسعه (R&D)

 

معرفی شغل کارشناس تحقیق و توسعه

RESERCH AND DEVELOPMENT  (تحقیق و توسعه) یا به اختصار R&D یکی از واحد های حیاتی و مهم در هر سازمان می باشد که هدف اصلی آن پیشرفت و ارتقا آن سازمان است. این واحد در هر سازمان نقش بسیار موثری در موفقیت کاری، به کار گیری دانش برای ایجاد محصولات، فرآیند ها و خدمات جدید و توسعه یافته است.

R&D تاثیر مستقیمی بر نوآوری، بهره وری، کیفیت، سطح استاندارد زندگی، سهم بازار و نیز دیگر عواملی که در افزایش توان رقابتی سازمانها موثر هستند، دارد. واحد تحقیق و توسعه، قلب یک شرکت یا سازمان محسوب میگردد و نقش آن تغذیه تکنولوژیکی شرکت در همگامی با روند پیشرفت علم و دانش و خواسته های مدیریت است. واحدهای تحقیق و توسعه باید جستجوگر تکنولوژی و نوآوری باشند .

 

تحصیلات مورد نیاز شغل کارشناس تحقیق و توسعه

هر سازمان، موسسه، شرکت و کارخانه ای بسته به حوزه فعالیت خود اقدام به جذب کارشناسان تحقیق و توسعه می نماید. برای مثال شرکت های فعال در زمینه تاسیسات برق و الکترونیک، به نیروی متخصص و کاردان مهندس برق نیاز دارند. اکثر افرادی که در واحد تحقیق وتوسعه در یک شرکت فعالیت میکنند معمولا دارای مدرک تحصیلی کارشناسی و بالاتر در رشته مرتبط با حوزه فعالیت آن شرکت هستند.

 

نحوه ورود به شغل کارشناس تحقیق و توسعه

به‌طور معمول شرکت‌ها به دنبال افرادی هستند که حداقل مدرک کارشناسی در رشته‌های مرتبط با صنایع آن‌ها را داشته باشند. علاوه بر این  دوره های آموزش ایزو ۹۰۰۱، دوره ممیزی داخلی، دوره آموزش تدوین کیفیت محصول، تجزیه و تحلیل فرآیندهای مرتبط با شناسایی آسیب‌پذیری‌های یک سامانه یا محصول، دوره گسترش عملکرد کیفیت (QFD)، آشنایی با مباحث تفکر مبتنی بر ریسک و نوآوری نظام‌یافته (TRIZ) را گذرانده باشند و گواهینامه و مدرک معتبری برای ارائه به سازمان داشته باشند.

 

مهارت های مورد نیاز شغل کارشناس تحقیق و توسعه

مهارت های سخت

  • شناسایی تجهیزات و ماشین‌آلات موردنیاز جهت بهبود یا توسعه محصول
  • شناسایی نمایشگاه‌ها و رویدادهای مرتبط با محصول و خدمات
  • مهارت های علمی و عملی مناسب
  • کار با کامپیوتر و نرم افزار های گروه آفیس
  • تسلط به نرم افزار های تخصصی
  • مهارت در کار با اینترنت و روش تحقیق
  • تسلط به زبان انگلیسی
  • آشنا با اصول و فنون مذاکره
  • توانایی ارائه استراتژی های توسعه محصول
  • به روز بودن و توانایی به روز رسانی اطلاعات تخصصی

مهارت های نرم

دقت و ریز بینی-کارتیمی-مهارت در گوش دادن-خلاقیت و نوآوری-رهبری و مدیریت-برنامه ریزی-اعتماد به نفس-مسئولیت پذیری-مهارت های ارتباطی-مهارت فروش-زبان بدن-گزارش نویسی-تعامل و گفتگو-حل مسئله-حل تعارض-انتقاد پذیری-مدیریت زمان-وقت شناسی-خوش قولی-مدیریت بحران-ریسک پذیری

 


 

وظایف و مسئولیت های شغل کارشناس تحقیق و توسعه

  • درک خط مشی کیفیت و همسو نمودن فعالیت های واحد در ارتباط با آن
  • مستندسازی اهداف و برنامه کیفیت واحد R&D و ارائه پیشنهادها به مدیران ارشد
  • تلاش در جهت تحقق اهداف و برنامه‌های پژوهشی و گزارش‌دهی به مدیران ارشد
  • پژوهش با محوریت شناسایی مخاطرات و فرصت‌های تجاری پیش روی سازمان
  • الگوبرداری از فناوری‌های نوین با هدف ارائه خدمات منحصر به فرد
  • شناسایی نیازهای حال و آینده مشتریان و برنامه‌ریزی برای رسیدن به آن
  • بازدید از کنفرانس‌ها و رویدادهای مرتبط با محصول یا خدمات و ارائه گزارش به مدیریت
  • شناسایی فرصت‌های نوظهور بازار
  • شناسایی راه‌حل‌های هوشمندانه به منظور افزیش تولید و کاهش هزینه‌ها
  • شناسایی الزامات قانونی مرتبط با یک محصول یا خدمات
  • مشارکت در طراحی و توسعه محصولات
  • انجام سایر وظایف محوله از طرف مدیرعامل

 

پیشرفت و ارتقا در شغل کارشناس تحقیق و توسعه

کارشناسان تحقیق و توسعه با کسب تجارب کاری و به روز کردن مداوم دانش و اطلاعات تخصصی خود میتوانند مدیر بخش تحقیق و توسعه، مدیر کنترل کیفیت و تضمین کیفیت و… شود. البته رسیدن به سمت های مدیریتی در یک سازمان همانقدر که جذاب و مطلوب است، دارای مسئولیت های سنگین و فشار کاری زیاد نیز می باشد. ناگفته نماند که دانش تخصصی شرط لازم و کافی برای رسیدن به مدیریت واحد تحقیق و توسعه نمی باشد بلکه داشتن مهارت های رهبری و مدیریت لازمه این کار است.

 

مطلوبیت و محدودیت های شغل کارشناس تحقیق و توسعه

مطلوبیت

شغل کارشناس تحقیق و توسعه نیز مانند مشاغل دیگر مزایا و معایب خاص خود را دارد. واحد تحقیق و توسعه قلب تپنده هر سازمانی است که توسط کارشناسان و مدیر آن اداره میشود و فعالیت های بسیار موثری را در جهت پیشرفت یک سازمان و شرکت انجام میدهد. لذا کارشناسان تحقیق و توسعه به دلیل داتشن کار تخصصی و مهم درامد های بالایی داشته و افراد تاثیر گذاری در یک سازمان محسوب میگردند. امکان ارائه طرح های خلاقانه مبتنی بر اختراع در این شغل وجود داشته و از فعالیت های اصلی کارشناسان تحقیق و توسعه می باشد.

محدودیت

این شغل نیاز به داشتن مهارت های علمی و عملی و تخصصی بالایی می باشد که اکثر افراد تحثیل کرده از آن بی بهره اند. در واقع میتوان گفت که در این شغل بایستی افراد توانمندی فعالیت کنند که علاوه بر داشتن مدرک تحصیلی مناسب و درخور مهارتهای کافی را نیز داشته باشند.

 

بازار کار و فضای شغل کارشناس تحقیق و توسعه

واحد تحقیق و توسعه در اکثر صنایع و سازمان ها نقش موثری دارد و از تعدادی کارشناس و مدیری لایق و متخصص تشکیل شده است. کارشناسان تحقیق و توسعه معمولاً در سازمان‌های دولتی، شرکت های دانش بنیان، مؤسسات تحقیقاتی، دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها، شرکت‌های تولیدی، سازمان‌های غیرانتفاعی و سازمان‌های خصوصی که خدمات مشاوره ارائه می‌کنند، کار می‌کنند. محل کار کارشناسان تحقیق و توسعه معمولاً در محیط‌های اداری و آزمایشگاهی و تحت نظر مدیر واحد تحقیق و توسعه فعالیت میکند.

 

تیپ شخصیت مناسب شغل کارشناس تحقیق و توسعه

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفقیت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل کارشناس تحقیق و توسعه بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • INTP
  • ENTP
  • INTJ

 


 

استخدام کارشناس تحقیق و توسعه R&D

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان کارشناس تحقیق و توسعه (R&D) :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی کارشناس تحقیق و توسعه (R&D) هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام کارشناس تحقیق و توسعه R&D آگهی کارجو استخدام کارشناس توسعه بازار مدیر تحقیق و توسعه استخدام متخصص تحقیق و توسعه محصول شرکت توسعه مهندس پزشکی

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام کارشناس تحقیق و توسعه (R&D) هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به کارشناس تحقیق و توسعه (R&D) و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی کارشناس تحقیق و توسعه (R&D) را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.