استخدام کابینت ساز در سال ۱۴۰۳

استخدام کابینت ساز استخدام کارگر ماهر مخصص کابینت سازی کابینت ساز فلزی استخدام کارگر مسلط بر کابینت سازی همراه با تخصص کابینت سازی چوبی اگهی استخدام کابینت ساز در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان کابینت ساز نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 


 

فهرست مطالب شغل کابینت ساز

 

معرفی شغل کابینت سازی

کابینت سازی یکی از مشاغل حرفه ای است که شامل طراحی، ساخت و نصب کابینت ها، قفسه و حتی مبلمان در فضا های داخلی مانند آشپزخانه، حمام و اتاق خواب می باشد. امروزه کابینت و قفسه های چوبی جزو جدانشدنی از آشپزخانه و ساختمان های مسکونی، تجاری و اداری می باشد و اهممیت بسیاری در زیبایی و نما دارد. امروزه با طراحی مناسب کابینت از کوچکترین فضا هایی که در آشپزخانه وجود دارد بهترین استفاده می شود.

کابینت سازی نیازمند مهارت های فنی و دقت در جزئیات است و کابینت سازان بایستی بتوانند از مواد چوبی مختلفی استفاده کنند و آنها را به صورت دقیق و با کیفیت بالا برش دهند و در ساخت استفاده کنند.

 

تحصیلات مورد نیاز شغل کابینت سازی

علاقه مندان به شغل کابینت سازی نیاز به داشتن تحصیلات دانشگاهی خاصی ندارند و صرفا با کسب مهارت های مورد نیاز بازار کار میتوانند وارد این شغل شوند. با این حال رشته های تحصیلی مختلفی وجود دارد که برای علاقه مندان به این شغل مناسب می باشد. افرادی که تمایل دارند در زمینه کاری خود تحصیلات دانشگاهی نیز داشته باشند میتوانند در این رشته ها تحصیل نمایند:

  • رشته کابینت سازی در هنرستان 
  • رشته صنایع چوب در دانشگاه های علمی کاربردی

همچنین دانش آموختگان رشته هایی مانند طراحی داخلی، معماری و نقشه کشی به دلیل دید مناسبی که از طریق تحصیل در این رشته ها به دست می آورند میتوانند راحت تر از بقیه افراد مهارت های مورد نیاز کابینت سازی را فرا گرفته و وارد این شغل شوند.

 

نحوه ورود به شغل کابینت سازی

در گذشته تمام افرادی که میخواستند وارد این شغل شوند، بایستی چند سالی را به صورت شاگردی در کارگاه های کابینت سازی فعالیت میکردند تا بتوانند در این حرفه مهارت پیدا کنند. البته این روش علیرغم مشکلات بسیاری که داشت میتوان گفت بهترین روش ورود به بازار کار بوده و تا حدودی هست.

امروزه میتوان با شرکت در دوره های آموزشی مختلفی که در این زمینه ارائه می شود و یا حتی تحصیل در دانشگاه، پیش زمینه ای از کار کابینت سازی را فرا گرفت و سپس با کمی کاراموزی و فعالیت در کارگاه های کابینت سازی مهارت های تکمیلی را نیز فرا گرفت و آماده ورود مستقل به بازار کار شد.

 


 

مهارت های مورد نیاز شغل کابینت سازی

مهارت های سخت

  • بكارگيری نكات حفاظت و ايمنی
  • رسم فنی كابينت چوبی
  • انتخاب و برآورد مواد اصلی و كمكی
  • ساخت اتصالات ثابت و جدا شدنی
  • ساخت و استفاده از  انواع شابلون
  • کار با دستگاه پرس وكيوم
  • کار با دستگاه ها و ماشين های تخصصی
  • لبه چسبانی با ماشين لبه چسبان اتوماتيک
  • ساخت و مونتاژ انواع كابينت چوبی
  • نصب كابينت زمينی و ديواری

مهارت های نرم

 دقت و ریز بینی – کارتیمی –  مهارت در گوش دادن – خلاقیت و نوآوری – رهبری و مدیریت – برنامه ریزی – اعتماد به نفس – مسئولیت پذیری – مهارت های ارتباطی – تعامل و گفتگو – حل مسئله – حل تعارض – انتقاد پذیری – مدیریت زمان – وقت شناسی – خوش قولی – مدیریت بحران – ریسک پذیری

 

وظایف و مسئولیت های شغل کابینت سازی

وظایف کابینت سازان شامل طراحی، ساخت و نصب کابینت ها و مبلمان های چوبی در فضاهای داخلی مانند آشپزخانه، حمام، اتاق خواب و غیره است. این شغل شامل استفاده از ابزارهای دستی و ماشین آلاتی مانند پرس، برش، تراش و حتی نرم افزارهای طراحی سه بعدی است. کابینت سازان باید قادر باشند تا از مواد چوبی مختلفی مانند MDF، HDF و چوب سخت استفاده کنند و بتوانند آنها را به صورت دقیق و با کیفیت بالا برش و ساخت کنند. همچنین، آنها باید قادر باشند تا نصب کابینت ها را با دقت و توجه به جزئیات انجام دهند تا نهایتاً به نتیجه نهایی با کیفیت بالا برسند.

در زیر به برخی دیگر از وظایف کابینت سازان اشاره گردیده است:

  • تجهیز و سازماندهی کارگاه و نظارت بر کار کارکنان
  • انجام اندازه گیری دقیق و ترسیم نقشه های اجرایی
  • ارائه مشاوره لازم به مشتریان و احترام به سلیقه آنها
  • طراحی کابینت با توجه به میزان فضای موجود و سلیقه مشتریان
  • رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در محیط کارگاه و حین نصب کابینت ها در محل
  • ساخت و مونتاژ بدنه طبق نقشه و انواع در پرس و ایجاد سوراخ لولا
  • نصب یراق آلات و قسمت های مختلف کابینت ها 
  • کنترل نهایی کار 

 

پیشرفت و ارتقا در شغل کابینت سازی

برای پیشرفت در این حرفه، علاوه بر اینکه باید هر چه بیشتر تجربه کسب کرد، لازم است تا اطلاعات خود را دائما به روز نگه داشت و با جدیدترین طرح ها و ابزار آلات آشنا شد. در این صورت کابینت سازان میتوانند سفارشات بزرگتری دریافت کنند.

همچنین کابینت سازان میتوانند با کسب سرمایه مورد نیاز اعم از هزینه اجاره یا خرید کارگاه، خرید تجهیزات و دستگاه ها و … جواز راه اندازی کارگاه را اخذ نموده و کارگاه کابینت سازی خود را به صورت مستقل راه اندازی نمایند.

 

مطلوبیت و محدودیت های شغل کابینت سازی

مطلوبیت

شغل کابینت سازی نیز مانند بسیاری از مشاغل دیگر دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد. شغل کابینت سازی یکی از مشاغل خدماتی و فنی می باشد که درامد و سود مناسبی دارد. کابینت ساز ها با افراد مختلفی در طول روز مواجه می شوند و کار های متنوعی با جنس و شکل و شمایل متفاوت می سازند و از کار خود لذت می برند. این شغل همواره مورد نیاز بوده و است و بازار کار رو به رشدی خواهد داشت.

محدودیت

کابینت ساز ها در معرض خطرات بسیاری قرار دارند. محیط کارگاه کابینت سازی مملو از خاک اره به دلیل برش قطعات چوبی می باشد که برای تنفس و چشم بسیار مضر است. همچنین کابینت سازان حین کار با ابزار آلات و دستگاه های کارگاهی مانند دستگاه های برش چوب ممکن است دچار قطع انگشتان دست و دیگر آسیب های جسمی شوند. کابینت سازان در محل نصب نیز با چالش هایی روبه رو هستند و ممکن است با سقوط از ارتفاع حین نصب کابینت ها دچار آسیب های شدیدی شوند.

 


 

بازار کار و فضای شغل کابینت سازی

کابینت ساز ها میتوانند در کارگاه های کابینت سازی مشغول به کار شوند. معمولا این کارگاه ها در خارج از مراکز شلوغ شهری می باشد. در این کارگاه ها ابزار ها، تجهیزات و دستگاه های مختلفی وجود دارند که همگی مخصوص کار با چوب و کابینت سازی می باشد.

کابینت ساز ها میتوانند در دفاتر و مغازه های کابینت سازی(کابینت فروشی) مشغول به کار شوند. در این دفتر ها معمولا نمونه هایی ساخته شده برای دید مشتریان قرار داده می شود و ارباب رجوع با ارائه توضیحات در خصوص نوع و مدلی که میخواهند، سفارشات لازم را انجام میدهند.

کابینت ساز ها در صورتی که مهارت و توانمندی کافی در این زمینه را کسب کرده باشند به طوریکه بتوانند به صورت مستقل فعالیت کنند میتوانند کارگاه کابینت سازی خود را راه اندازی کنند و از این طریق درآمد های بیشتری نیز داشته باشند.

 

تیپ شخصیت مناسب شغل کابینت سازی

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفقیت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل کابینت سازی بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • ISTP
  • ISFP
  • ESTP
  • ESFP

 

 

استخدام کابینت ساز و کارگر ماهر

 


 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

استخدام MDF کار ام دی افاستخدام طراح داخلی طراح ساختمان

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان کابینت ساز :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی کابینت ساز هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام کابینت ساز استخدام کارگر ماهر مخصص کابینت سازی کابینت ساز فلزی استخدام کارگر مسلط بر کابینت سازی همراه با تخصص کابینت سازی چوبی اگهی استخدام کابینت ساز

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام کابینت ساز هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به کابینت ساز و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی کابینت ساز را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.