استخدام مشاور حقوقی در سال ۱۴۰۳

استخدام مشاور حقوقی استخدام کارشناسی مشاور حقوقی استخدام وکیل استخدام کارشناس حقوقی استخدام متخصص حقوقی استخدام مشاور دادگاه اگهی استخدام مشاور حقوقی در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان مشاور حقوقی نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 


 

فهرست مطالب شغل مشاور حقوقی

 

معرفی شغل مشاور حقوقی

مشاور حقوقی کسی است که به واسطه ی دانش خود نسبت به قوانین واصول قانونی به استخدام شرکت ها و سازمان های خصوصی و دولتی درامده و در مورد مسائل و مشکلات حقوقی به انها مشاوره و راهکار قانونی ارائه میکند و با تکیه بر دانش حقوقی خود کمک میکند تا افراد انتخاب های درستی داشته باشند و از ورود خسارت به انها جلوگیری میکند. در ادامه به وظایف و تحصیلات مورد نیاز برای این کار میپردازیم.

 

دانش و تحصیلات مورد نیاز مشاور حقوقی

متقاضیان شغل مشاورحقوقی پس از فارغ التحصیلی در رشته های زیر می توانند وارد به بازار کار شوند:
مقطع کارشناسی(لیسانس) :

  1. حقوق
  2. الهیات و معارف اسلامی – فقه و مبانی حقوق اسلامی
  3. الهیات و معارف اسلامی – فقه و حقوق اسلامی(ویژه دانشگاه شهید مطهری)

مقطع کارشناسی ارشد(فوق لیسانس) :
حقوق خصوصی – حقوق سردفتری – حقوق ثبت اسناد و املاک  – حقوق اسناد و قرارداد های تجاری – حقوق بین المللی – حقوق حمل و نقل – حقوق نفت و گاز – حقوق عمومی – حقوق کیفری اطفال و نوجوانان – حقوق جزا و جرم شناسی  – حقوق بشر – حقوق مالکیت فکری – حقوق اقتصادی – حقوق دادرسی اداری – حقوق هنری و ادبی – حقوق محیط زیست  – حقوق تجارت بین الملل – حقوق خانواده – حقوق تجاری اقتصادی بین المللی  – حقوق شرکتهای تجاری  – حقوق ارتباطات – مدیریت نظارت و بازرسی – مدیریت اصلاح و کیفرهای قضایی – مدیریت دادگستری

در کنار فارغ التحصیلان دانشگاه ها ، فارغ التحصیلان حوزه های علمیه نیز میتوانند با داشتن شرایط لازم وارد این شغل شوند.

 


 

بازار کار و روش جذب کارشناس و مشاور حقوقی

برخلاف شغل وکالت که نیازمند اخذ مجوزات و پروانه مربوطه برای ورود به بازار کار است مشاور حقوقی صرفا به دانش و آگاهی از قوانین نیازمند است و معمولاً هر شرکت و سازمانی به یک یا چند نفر از مشاوران و کارشناسان حقوقی برای امور حقوقی و عقد قراردادها نیاز دارد. به همین دلیل می‌توان گفت که همیشه به افرادی که در این شغل مهارت و دانش کافی را دارند، نیاز است. با‌این‌حال، بازار کار برای افرادی که تجربه و سابقه کاری بیشتری دارند نیز بهتر است. تازه فارغ‌التحصیلان و کسانی که سابقه کاری چندانی در این حوزه ندارند، می‌توانند در دوره‌های کارآموزی مختلف که در شرکت‌ها برگزار می‌شوند، شرکت کنند تا هم رزومه خود را قوی‌تر کنند و هم تجربه کاری لازم را به دست آورند تا آینده شغلی روشن‌تری پیش روی آن‌ها قرار گیرد.

 

وظایف مشاوران حقوقی

مشاوران حقوقی در تمامی مقاطع میتوانند در سازمان ها و شرکت های خصوصی و دولتی به عنوان مشاور حقوقی فعالیت داشته باشند و وظایف زیر را دنبال کنند : 
امور قرارداد ها : در خصوص قرار داد هایی که شرکت محل فعالیت مشاور حقوقی ، یکی از طرفین آنهاست و نیاز به بررسی های حقوقی را دارد و همچنین گاها مشاوران حقوقی وظیفه  ی تهیه ی پیش نویس قرار داد ها را بر عهده دارند. حتی در برخی از شرکت ها قرارداد ها صرفا با تایید و امضای مشاوران حقوقی رسمیت می یابد.
امور دعاوی : بدیهی است شرکت ها و سازمان ها در طی فعالیت خود با مشکلات حقوقی درگیر شوند که چه در نقش خواهان و چه در نقش خوانده در دعاوی شرکت داشته باشند. در این مواقع ممکن است شرکت ها بدون بهره بری از وکیل جداگانه، از مشاورین حقوقی خود شرکت بهره برند تا یا لوایح مورد نیاز را تهیه و تدوین کنند یا در صورت داشتن پروانه وکالت ، خود به عنوان وکیل وارد عمل شوند.
امور پژوهشی : گاهی اوقات انجام امور پژوهشی از جمله وظایف مشاوران حقوقی است. این امورمعمولا در جهت حل مشکلات شرکت و یا راهبری شرکت مربوط است. در این امور مشاوران حقوقی ابتدا به مطالعات حقوقی پیرامون موضوع مورد پژوهش میپردازند و پس از آن گزارش یا پیشنهاداتی را در آن خصوص ارائه میکنند.

 

مهارت های مورد نیاز مشاور حقوقی

افرادی که وارد این شغل میشوند یا قصد ورود به این شغل را دارند بایستی ویژگی ها و خصوصیات برجسته ای را هم دارا باشند که عبارتند از:

  1. توانایی در سخنوری ومتقاعد کردن دیگران
  2. خودباوری و اعتماد به نفس بالا 
  3. مهارت در نویسندگی 
  4. راز دار بودن 
  5. ریز بینی ، دقت ، فراست و تدبیر و درایت 
  6. آشنایی نسبی به علوم روانشناسی، جامعه شناسی ، فلسفه و انسان شناسی 
  7. شهامت و جسارت
  8. شخصیت منعطف و ریسک پذیر در عین حال قاطع و مصمم

 


 

نماینده ی حقوقی کیست و چه تفاوتی با مشاور حقوقی دارد؟

نماینده ی حقوقی فارغ التحصیل رشته های حقوق است که در شرکت ها و سازمان های خصوصی و دولتی استخدام شده و بیش از دو سال برای آن سازمان کار کند. در این صورت بدون داشتن پروانه ی وکالت در دعاوی آن شرکت یا سازمان حاضر شود و نقش وکیل را داشته باشد.

 

تفاوت وکیل و مشاور حقوقی چیست؟

وکلا بر خلاف مشاوران حقوقی نیازمند اخذ مجوزات و پروانه هایی هستند که در بالا به آنها اشاره گردیده است لیکن مشاوران حقوقی این چنین نیستند و فقط کافیست نسبت به قوانین اطلاعات و دانش کافی داشته باشند . وکلا و مشاورین حقوقی تفاوت هایی دارند که در ذیل به اختصار به انها پرداخته میشود:

  • شروع به کار : از جمله مهم ترین تفاوت وکیل مشاور حقوقی نحوه آغاز به کار انها است تمامی کسانی که فارغ التحصیل رشته حقوق باشند در تمامی مقاطع میتوانند در شرکت ها و سازمان های دولتی و خصوصی به عنوان مشاور حقوقی فعالیت کنند. در حالی که وکلا باید پس از گذراندن دوره های مورد نیاز و اخذ مجوزات مبادرت به فعالیت نمایند .
  • ممنوعیت استخدام وکلا : افرادی که دارایه پروانه ی قضاوت ، وکالت و سردفتری باشند قادر نیستند به استخدام شرکت ها و سازمان های رسمی در بیایند. این درحالیست که مشاوران حقوقی چنین محدودیتی ندارند.
  • دامنه ی وظایف 
  • نحوه ی محاسبه ی دستمزد
  • و…

 

استخدام مشاور حقوقی

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان مشاور حقوقی :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی مشاور حقوقی هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام مشاور حقوقی استخدام کارشناسی مشاور حقوقی استخدام وکیل استخدام کارشناس حقوقی استخدام متخصص حقوقی استخدام مشاور دادگاه اگهی استخدام مشاور حقوقی

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام مشاور حقوقی هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به مشاور حقوقی و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی مشاور حقوقی را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.