استخدام مشاور توانبخشی در سال ۱۴۰۳

استخدام مشاور توانبخشی استخدام کارشناسی توانبخشی استخدام رشته توانبخشی استخدام کارشناس ارشد فیزیوتراپی کاردرمانی استخدام کارشناس پرستاری و مراقبت در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان مشاور توانبخشی نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 

استخدام مشاور توانبخشی

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

استخدام فیزیوتراپیست و متخصص کاردرمانی

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان مشاور توانبخشی :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی مشاور توانبخشی هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام مشاور توانبخشی استخدام کارشناسی توانبخشی استخدام رشته توانبخشی استخدام کارشناس ارشد فیزیوتراپی کاردرمانی استخدام کارشناس پرستاری و مراقبت

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام مشاور توانبخشی هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به مشاور توانبخشی و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی مشاور توانبخشی را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.

 

 


 

فهرست مطالب شغل مشاور توانبخشی

 

معرفی شغل مشاوره توانبخشی

مشاوره یکی از مشاغل کلیدی و مهم در دنیای امروز می باشد که همواره با گذشت زمان، ارزش بالاتری می باید. یک جامعه از افراد متعددی تشکیل می شود که مهارت ها و استعداد های گوناگونی داشته و هر یک نقاط ضعف و قوتی دارند. بدیهی است که در یک جامعه همه ی افراد به یک اندازه توانمند نیستند و برخی دیگر به دلایل مختلفی دچار مشکلات و معلولیت هایی می باشند. برخی از معلولیت ها بر اثر اتفاقات مختلفی مانند تصادفات و جنگ به وجود می آید و برخی دیگر از معلولیت ها مادرزادی می باشند. اما همه ی افراد حق دارند تا به بهترین شکل زندگی کنند. لذا به متخصصانی نیاز است تا در این زمینه تحصیل نموده و مهارت های مورد نیاز برای برقراری ارتباط با معلولین را فرا گیرند تا بتوانند با شناسایی استعداد های افراد معلول و ناتوان زندگی بهتری را برای آنها بسازند.

یک مشاوره توانبخشی وظیفه دارد تا به افراد دارای معلولیت های رشدی، ذهنی، عاطفی و جسمی کمک کند تا با تکیه بر استعدادهایی که دارند بر ناتوانی هایشان غلبه کرده و بهتر زندگی کنند.

 

تحصیلات مورد نیاز شغل مشاوره توانبخشی

علاقه مندان به شغل مشاوره و گرایش های آن می توانند، پس از اتمام تحصیلات پایه در کنکور سراسریگروه علوم انسانی شرکت نموده و رشته مشاوره را در دانشگاه برای ادامه تحصیل انتخاب نمایند. رشته مشاوره در مقطع کارشناسی گرایش ندارد اما در مقطع کارشناسی ارشد به چهار گرایش تقسیم بندی میشود:

  • مشاوره شغلی
  • مشاوره تحصیلی
  • مشاوره توانبخشی
  • مشاوره خانواده

بدیهی است که مشاوران توانبخشی بایستی فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد و بالاتر گرایش مشاوره توانبخشی باشند.

در حال حاضر رشته مشاوره و گرایش های آن تا مقطع دکتری در ایران ارائه میگردد.

 


 

نحوه ورود به شغل مشاوره توانبخشی

دارندگان مدرک کارشناسی و بالاتر رشته مشاوره میتوانند با جست و جو در فرصت های شغلی مشاوره، وارد بازار کار شوند. همچنین دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد رشته مشاوره توانبخشی می توانند با کذراندن ۸۰۰ ساعت کاراموزی، قبولی در مصاحبه سازمان نظام روانشناسی و اخذ پروانه آن، مطب مشاوره تاسیس نمایند.

 

مهارت های مورد نیاز مشاوره توانبخشی

مهارت های سخت

  • مهارت در کار با کامپیوتر
  • مهارت در ارتباط برقرار کردن با افراد معلول 
  • مهارت در روانشناسی 
  • مهارت در ارائه مشاورات لازم
  • تسلط به زبان انگلیسی
  • مهارت علمی و عملی در زمینه مشاوره توانبخشی
  • علاقه به کمک به دیگران
  • مهارت در ارزیابی مشکل مراجعان و بررسی کامل استعداد های انها

مهارت های نرم

روانشناسی – دقت و ریز بینی – کارتیمی – مهارت در گوش دادن – خلاقیت و نوآوری – رهبری و مدیریت – برنامه ریزی – اعتماد به نفس – مسئولیت پذیری – مهارت های ارتباطی – مهارت فروش – زبان بدن – گزارش نویسی – تعامل و گفتگو – حل مسئله – حل تعارض – انتقاد پذیری – مدیریت زمان – وقت شناسی – خوش قولی – مدیریت بحران – ریسک پذیری

 

وظایف و مسئولیت های شغلی مشاور توانبخشی

  • مستند سازی و درج اطلاعات بیماران در پرونده
  • گفت و گو با مراجعان و ابراز همدردی با آنها ضمن متقاعد کردن آنها در رابطه با مشکلی که برایشان پیش آمده
  • ارائه مشاوره های لازم به خانواده و اطرافیان بیماران
  • ارزیابی بیماران و شروع فرایند درمان آنها
  • بررسی توانایی ها، علایق، مهارتها و تجربیات بیماران و آموزش آنها
  • بررسی نقاط قوت بیماران و شناساندن آن به بیمار برای افزایش اعتماد به نفس

 


 

پیشرفت و ارتقا شغلی در مشاوره توانبخشی

مشاوران توانبخشی میتوانند با گذراندن ۸۰۰ ساعت کاراموزی در فرصت های شغلی مرتبط و کسب تجارب کاری گوناگون پروانه نظام را دریافت کنند. بدون داشتن پروانه نظام  روانشناسی نمیتوان مطب تاسیس نمود و غالبا درامد های چندان مناسبی عاید مشاوران نمیشود.

مشاوران توانبخشی میتوانند با شرکت در کارگاه های آموزشی، دوره ها و سمینار های مختلف مهارت های خود را در این علم تقویت نمایند. ادامه تحصیل در مقطع دکتری و مطالعه و پژوهش های علمی فراجانبی میتواند از دیگر راه های تقویت مهارت های مورد نیاز این شغل باشد.

 

مطلوبیت و محدودیت های شغلی مشاوره توانبخشی

مطلوبیت

مشاوره توانبخشی نیز مانند بسیاری دیگر از مشاغل حوزه درمان و سلامتی دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد.

فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد رشته مشاوره میتوانند مطب شخصی خود را تاسیس کنند و این یکی از مزایای گرایش های رشته مشاوره از جمله توانبخشی می باشد. مشاوران توانبخشی با کمک به درمان بیماران و معلولان جسمی و ذهنی، حس رضایتمندی خاطر می یابند. این شغل بازار کار مناسب و پر درامدی داشته و در میان مردم از احترام و جایگاه اجتماعی بالایی برخوردار است.

محدودیت

مشاوران با افرادی مواجه می شوند که در زندگی خود به نوعی با مشکلاتی بزرگ و کوچک رو به رو هستند. مشاوران توانبخشی نیز ازین قائله مستثنی نیستند و با مراجعانی رو به رو می شوند که به دلایل مختلفی دارای معلولیت های جسمی و ذهنی میباشند و ارتباط گرفتن با آنها بسیار سخت و مشکل می باشد و دارای فرسودگی های زیادی بوده که ممکن است مشاوران توانبخشی را پس از مدتی فعالیت خسته کند و دیگر نتوانند در این شغل به فعالیت بپردازند.

 

بازار کار و فضای شغل مشاوره توانبخشی

بازار کار رشته مشاوره توانبخشی بسیار مناسب می باشد. دانش اموختگان این رشته تعداد کمی داشته و تقاضای بازار کار برای جذب مشاوران ماهر توانبخشی بالاست.

دانش آموختگان رشته مشاوره خانواده می توانند در مدارس و دانشگاه، زندان ها، ادارات خصوصی، بیمارستان ها، شرکت های بیمه، سازمان های ناتوانی، سازمان بهزیستی، مراکز ترک اعتیاد، خانه سالمندان و… استخدام شوند و یا در صورت داشتن شرایط لازم، مطب مشاوره و توانبخشی تاسیس نمایند.

 

تیپ شخصیت مناسب مشاوره توانبخشی

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفیقت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل مشاوره توانبخشی بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • ENFP
  • ENFJ
  • ENTJ
  • INTJ
  • ENTP