استخدام مدیر رستوران در سال ۱۴۰۳

استخدام مدیر رستوران استخدام مدیر داخلی استخدام مدیر سالن استخدام مدیر تالار استخدام باریستا استخدام مدیر تشریفات استخدام هتلداری اگهی استخدام مدیر رستوران در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان مدیر رستوران نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 

استخدام مدیر رستوران

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان مدیر رستوران :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی مدیر رستوران هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام مدیر رستوران استخدام مدیر داخلی استخدام مدیر سالن استخدام مدیر تالار استخدام باریستا استخدام مدیر تشریفات استخدام هتلداری اگهی استخدام مدیر رستوران

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام مدیر رستوران هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به مدیر رستوران و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی مدیر رستوران را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.

 

 


 

فهرست مطالب شغل مدیر رستوران

 

معرفی شغل مدیر رستوران

رستوران ها و غذا خوری های بیرون از خانه امروزه بیش از پیش مشتری و مخاطب دارند و علاوه بر خوردن غذا های لذیذ و مورد علاقه به محلی برای ملاقات و گفتوگو ها و همچنین قرار های دوستانه یا کاری تبدیل شده اند. در یک رستوران و یا واحد تهیه خوراکی کارکنان زیادی فعالیت میکنند که بسته به مهارت هایی که دارند وظایف متفاوتی را به عهده دارند که در راس مشاغل موجود در یک محیط غذاخوری، مدیر آن وجود دارد. مدیر رستوران مسئول اطمینان یافتن از رضایت مشتریان نسبت به غذا، انجام صحیح وظایف توسط کارکنان، پاکیزگی محیط و به طور کلی روان و صحیح کار کردن یک رستوران را به عهده دارد. مدیر یک رستوران معمولا از پست های پاینتر در یک رستوران شروع کرده و پس از کسب مهارت های کاری مورد نیاز به مدیریت رسیده است.

 

نحوه ورود به شغل مدیریت رستوران

در ایران اکثر مدیران رستوران ها خود مالک کل یا بخشی از آن رستوران نیز میباشند. در واقع افراد پس از تاسیس و راه اندازی رستوران خود به عنوان مدیریت آن اقدام به فعالیت و نظارت بر انجام کار توسط کارکنان میکند. با این وجود برخی از رستوران ها علی الخصوص رستوران های زنجیره ای در هر شعبه نیاز به مدیر جهت اداره آن شعبه به نحو مطلوب دارد لذا به دنبال افراد و نیروهایی میباشند که ضمن داشتن سابقه کاری مرتبط و همچنین مهارت های مدیریتی لازم، به مجموعه فعالیت های داخل رستوران نیز آشنایی داشته باشد. به این منظور افراد متقاضی این شغل میتوانند با فرا گیری مهارت های مورد نیاز از طریق دوره های آموزشی و یا شاگردی تجربیات لازم برای تصدی این عنوان شغلی را فرا گیرند. ناگفته نماند که مدیران رستوران ها نیز بایستی کارت سلامت و گواهی بهداشت را دریافت و مانند دیگر کارکنان داخل رستوران به موقع آن را تمدید نمایند.

 

تحصیلات مورد نیاز مدیر رستوران

شغل مدیریت رستوران نیازی به مدرک تحصیلی خاصی ندارد و صرفا سابقه درخشان در این زمینه میتواند برای ورود به بازار کار کفایت کند. اما میتوان گفت که رشته های مرتبطی با این حرفه وجود دارد که متقاضیان در صورت تمایل به داشتن تحصیلات مرتبط با شغل خود میتوانند در این رشته ها تحصیل نمایند از جمله:

  • مدیریت هتلداری
  • گردشگری و جهانگردی
  • آشپزی و قنادی

 


 

مهارت های مورد نیاز

مهارت های سخت

  • مهارت در محاسبات و کار با اعداد و ارقام
  • مهارت در کار با کامپیوتر
  • مهارت در زبان انگلیسی
  • آشنایی با اصول ایمنی و بهداشت
  • مهارت در تهیه منو 
  • آراستگی ظاهری
  • نظارت بر نحوه سرویس دهی به مشتریان
  • و…

مهارت های نرم

  • تفویض اختیار
  • تیم سازی
  • کارتیمی
  • خلاقیت و نوآوری
  • رهبری و مدیریت
  • برنامه ریزی
  • اعتماد به نفس
  • مسئولیت پذیری
  • مهارت های ارتباطی
  • مهارت فروش
  • زبان بدن
  • گزارش نویسی
  • تعامل و گفتگو
  • حل مسئله
  • حل تعارض
  • انتقاد پذیری
  • مدیریت زمان
  • وقت شناسی
  • خوش قولی
  • مدیریت بحران
  • ریسک پذیری
  • و…

 

وظایف و مسئولیت های شغلی مدیر رستوران

مدیران رستوران ها وظایف و مسئولیت هایی را دارند که بایستی به طور روزانه به آنها رسیدگی کنند.از جمله این وظایف میتوان به موارد زیر اشاره نمود:

  • هماهنگی روزانه عملیات رستوران
  • تهیه و تدوین منوها و قیمت گذاری منطقی براساس قوانین و مقررات
  • انجام تبلیغات و تلاش جهت افزایش مشتریان 
  • به کارگیری نیرو های باتجربه و ماهر در عناوین شغلی موجود در یک رستوران
  • سازماندهی شیفت های کاری
  • مدیریت بخش های مختلف در یک رستوران
  • گوشزد کردن نکات لازم به کارکنان داخل رستوران
  • رسیدگی به انتقادات و شکایات مشتریان
  • رعایت اصول ایمنی و بهداشتی
  • اطمینان از رعایت موارد بهداشتی توسط آشپز ها و کارکنان
  • حفظ آراستگی ظاهری در تمام طول روز
  • و…

 


 

پیشرفت و ارتقا شغلی

اگر میخواهید که به عنوان یک مدیر رستوران موفق عمل نمایید بایستی علاوه بر مهارت های مدیریتی قوی به مجموعه فعالیت های موجود در یک رستوران آشنایی داشته و مراحل پخت و تهیه تمامی خوراکی های موجود در منو را به خوبی بدانید. مدام اطلاعات خود را بروز کرده و در محیط رستوران بچرخید و از نزدیک به فعالیت کارکنان نظارت داشته باشید. 

 

مطلوبیت و محدودیت های شغلی

مطلوبیت

شغل مدیریت رستوران نیز مانند دیگر مشاغل از مزایا و معایب خاص خود برخوردار است، شغل مدیریت رستوران شغلی تمیز و پاکی است، محیط کاری مناسبی دارد و از تنوع و جذابیت های خاصی برخوردار است، این شغل اصلا حوصله سر بر نیست و مدیران رستوران پیوسته با ادم های مختلفی در ارتباط هستند و با فرهنگ ها و شخصیت های مختلف آشنایی میابند. این شغل برای افرادی که هم به آشپزی و هم به مشاغل مدیریتی علاقه داشته باشند بسیار مناسب است. نیازی به مدرک تحصیلی خاصی ندارد و مهارت های مورد نیاز را میتوان به راحتی فرا گرفت.

محدودیت

شغل مدیریت رستوران بیشتر مناسب آقایان میباشد. مدیران رستوران ها بایستی  در مواقع وقوع نارضایتی ها هوشمندانه عمل نموده و ضمن حفظ رضایت مشتریان بتوانند انگیزه های کاری کارکنان رستوران را نیز تقویت کنند. با مشتریان بی اعصاب و پرخاشجو درست رفتار کرده و آنهارا به خنسردی دعوت کنند. مدیران رستوران ها بایستی فعالانه در محیط رستوران بچرخند و در تمامی روزهای هفته در رستوران حضور یابند.

 

بازار کار و فضای شغلی مدیر رستوران

مدیران رستوران ها غالبا در رستوران ها و مراکز تهیه غذا فعالیت میکنند و میتوانند در یکی از مراکز زیر استخدام شوند:

  • هتل ها، متل ها و اقامتگاه های گردشگری
  • رستوران های زنجیره ای 
  • کافه رستوران ها و تهیه غذایی ها
  • باغ رستوران ها
  • و…

 

تیپ شخصیت مناسب مدیر رستوران

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفیقت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل مدیر رستوران بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • ENTP
  • ENTJ
  • ENFP
  • ENFJ