استخدام متخصص تغذیه در سال ۱۴۰۳

استخدام متخصص تغذیه استخدام کارشناس تغذیه طیور استخدام دکتر تغذیه استخدام کارشناس بهداشت استخدام ارشد تغذیه استخدام مشاور تغذیه اگهی استخدام متخصص تغذیه در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان متخصص تغذیه نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 

استخدام متخصص تغذیه

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان متخصص تغذیه :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی متخصص تغذیه هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام متخصص تغذیه استخدام کارشناس تغذیه طیور استخدام دکتر تغذیه استخدام کارشناس بهداشت استخدام ارشد تغذیه استخدام مشاور تغذیه اگهی استخدام متخصص تغذیه

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام متخصص تغذیه هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به متخصص تغذیه و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی متخصص تغذیه را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.

 

 


 

فهرست مطالب شغل متخصص و مشاور تغذیه

 

معرفی شغل کارشناس تغذیه

همانطور که مطلع هستید، برای رسیدن به تناسب اندام، سلامت جسمانی، بهبود عملکرد بدن و تامین مواد غذایی مناسب و ریز مغذی ها نیاز به شناخت غذاها، میزان کالری آنها، مواد معدنی و ویتامین ها و مقدار مورد نیاز هر کدام از این مواد میباشیم. همچنین در بیماری هایی مانند دیابت و بیماری های کلیوی رژیم غذایی بایستی به درستی برای فرد تنظیم گردد تا روند کنترل بیماری به مخاطره نیفتد. همچنین زنان باردار، ورزشکاران و افراد مسن نیاز های متفاوتی به هر یک از گروه های غذایی دارند. لذا نیاز است تا متخصصانی در این زمینه پرورش یابند تا متناسب با نیاز گروه های مختلف مردم، برنامه غذایی مناسبی برای آنها تنظیم نموده و در اختیار آنان قرار دهند.

رشته علوم تغذیه از جمله علوم چند بعدی میباشد و نیاز است تا دانشجوی این رشته اطلاعات جامع و گسترده ای در زمینه بیوشیمی، جامعه شناسی، روانشناسی، بهداشت و شیمی مواد غذایی داشته باشد.

تحصیلات مورد نیاز مشاور تغذیه

متقاضیان ورود به این شغل میتوانند در رشته علوم تجربی در مقطع متوسطه تحصیل نموده، بعد از آن در کنکور سراسری علوم تجربی شرکت و در صورتی که موفق به اخذ نمره  لازم شدند، رشته علوم تغذیه را در دانشگاه انتخاب نمایند و تحصیل کنند. در حال حاضر امکان ادامه تحصیل در این رشته تا مقطع دکتری در ایران وجود دارد.

رشته علوم تغذیه در مقطع ارشد دارای گرایش های زیر میباشد:

  • علوم تغذیه
  • علوم تغذیه در بحران و حوادث غیر مترقبه
  • علوم بهداشتی در تغذیه 
  • تغذیه بالینی 
  • تغذیه ورزشی

 


 

نحوه ورود به شغل مشاور تغذیه

فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی و بالاتر رشته علوم تغذیه؛ میتوانند دو سال طرح خود را در بیمارستان ها بگذرانند سپس در همانجا مشغول به فعالیت شوند و یا در صورتی که تمایل داشته باشند، مرکز مشاوره تغذیه تاسیس کنند، بایستی دارای ۳ سال سابقه کار بالینی باشند.

 

مهارت های مورد نیاز

مهارت های سخت

  • آشنایی با تغذیه در دوره های زندگی
  • آشنایی با تغذیه گروه ها و شرایط ویژه
  • مهارت در اصول برنامه ریزی و مدیریت برنامه های تغذیه
  • آشنایی با بیماری های ناشی از سو تغذیه
  • آشنایی با شیمی مواد غذایی
  • آشنایی با دارو ها
  • آشنایی با سیستم ایمونولوژی
  • آشنایی با تغذیه ورزشی
  • مهارت در کار با کامپیوتر
  • مهارت در زبان انگلیسی

مهارت های نرم

  • روانشناسی
  • دقت و ریز بینی
  • کارتیمی
  • مهارت در گوش دادن
  • خلاقیت و نوآوری
  • رهبری و مدیریت
  • برنامه ریزی
  • اعتماد به نفس
  • مسئولیت پذیری
  • مهارت های ارتباطی
  • مهارت فروش
  • زبان بدن
  • گزارش نویسی
  • تعامل و گفتگو
  • حل مسئله
  • حل تعارض
  • انتقاد پذیری
  • مدیریت زمان
  • وقت شناسی
  • خوش قولی
  • مدیریت بحران
  • ریسک پذیری

 

وظایف و مسئولیت های شغلی متخصص تغذیه

  • ارائه رژیم غذایی مناسب هر فرد برای درمان بیماری های مختلف
  • کمک به حفظ سلامت و تناسب اندام با استفاده از تغییر در رژیم غذایی افراد
  • تشخیص مشکلات تغذیه ای در یک جامعه
  • ارتقای ارزش غذایی مواد خوراکی مختلف مانند فرآورده های گوشتی یا لبنی
  • مطالعه پیرامون ارزش های غذایی مواد مختلف
  • ارائه مشاوره و رژیم غذایی به مراجعان متناسب با نیاز آنها
  • برنامه ریزی غذایی برای بیماران در بیمارستان هاو مراکز بهداشتی
  • بررسی مخاطرات مرتبط با تغذیه تولید غذا و کنترل کیفیت آنها
  • ارائه رژیم غذایی برای افراد بیش از حد چاق و بیش از حد لاغر

 


 

پیشرفت و ارتقا شغلی

تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری،  شرکت در کارگاه‌ها، سمینارها و کنگره های داخلی و بین‌ المللی و ارتباط با سایر متخصصان رشته تغذیه، سطح دانش و مهارت های کارشناسان این رشته را ارتقا میدهد.

کار کردن در بیمارستان‌ها و مراکز دیگری که مراجعه‌کنندگان زیادی دارند، بستر تجربی خوبی را برای فارغ‌ التحصیلان فراهم می‌کند. پیگیری منظم وضعیت مراجعان و تغییرات وزن و سلامتی آن‌ها نیز یک معیار خوب برای درک نقاط ضعف و قوت کاری متخصص علوم تغذیه است که بر اساس آن‌ها می‌تواند به مطالعه و رفع اشکال بپردازد و مهارت‌های  حرفه‌ای خود را افزایش دهد.

 

مطلوبیت و محدودیت های شغلی

مطلوبیت 

از مهم ترین مزایای این رشته میتوان به تاسیس مطب، رتبه نسبتا پایین در کنکور، نیاز روز افزون به مشاوران تغذیه در جامعه و حفظ سلامتی خود به لحاظ آگاهی بر علم تغذیه اشاره نمود. 

محدودیت

این رشته نیز مانند دیگر رشته های تحصیلی، اشباع از فارغ التحصیلان بیکار است. بسیاری از افراد نا آگاه مانند بسیاری از مربیان ورزشی به تجویز برنامه غذایی نادرست میپردازند و در این شغل بدون داشتن علم، وارد میشوند.

 

بازار کار و فضای شغلی مشاور تغذیه

دانش آموختگان رشته علوم تغذیه در مقطع کارشناسی و بالاتر این رشته میتوانند با دریافت مجوزات لازم، مطب مشاوره تغذیه تاسیس نمایند و یا در یکی از مراکز زیر مشغول به فعالیت شوند:

  • بیمارستان ها
  • مراکز بهداشتی درمانی
  • درمانگاه ها
  • مراکز تحقیقاتی
  • کارخانجات تولید مواد غذایی
  • باشگاه های ورزشی
  • فدراسیون ها و مراکز کاهش وزن
  • کارشناس آزمایشگاه غذا، دارو و بهداشتی
  • کارشناس مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی
  • مشاور تغذیه و رژیم درمانی در مهدکودک‌ها
  • مربی بهداشت در مدارس
  • تدریس در مدارس فنی و حرفه‌ای و دانشگاه

 

تیپ شخصیت مناسب مشاور تغذیه

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفیقت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل کارشناس تغذیه بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • ENFJ
  • INFJ
  • ENFP
  • INFP
  • ESFJ
  • ISFJ
  • ESFP
  • ISFP