استخدام قناد در سال ۱۴۰۳

استخدام قناد و شیرینی پز استخدام کارگر مسلط بر قنادی و شیرینی پزی استخدام قناد و شیرینی پز با مهارت بالا شیرینی فروش استخدام شیرینی پز استخدام کارگر ساده کارگر در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان قناد نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 

استخدام قناد شیرینی پز

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

استخدام آشپز و کمک آشپزاستخدام نانوا ، شاطر

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان قناد :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی قناد هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام قناد و شیرینی پز استخدام کارگر مسلط بر قنادی و شیرینی پزی استخدام قناد و شیرینی پز با مهارت بالا شیرینی فروش استخدام شیرینی پز استخدام کارگر ساده کارگر

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام قناد هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به قناد و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی قناد را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.

 

 


 

فهرست مطالب شغل قناد و شیرینی پز

 

معرفی شغل قنادی

شیرینی از جمله وسایل پذیرایی در جشن ها، مهمانی ها و اعیاد است و اغلب ما آنها را دوست داریم. قنادی یا شیرینی پزی به مهارت پختن انواع شیرینی ها، نان فانتزی، شکلات و دسر و کیک میباشد. پختن انواع شیرینی ها نیاز به مهارت های خاص خود را دارد و نحوه تهیه و پخت آن میتواند در سلامت محصول و مزه ی آن تاثیر بسزایی داشته باشد. قناد کسی است که نحوه پخت و تزئین انواع شیرینی و شکلات های سنتی و بین المللی را آموخته است و گاهی به نوآوری و خلاقیت در این زمینه دست میزند.

 

نحوه ورود به شغل قنادی و شیرینی پزی

در اکثر نقاط ایران شغل شیرینی پزی و قنادی موروثی میباشد و نسل به نسل منتقل میگردد اما علاقه مندان میتوانند به شاگردی در قنادی ها پرداخته و پس از کسب مهارت های مورد نیاز در قنادی به طور مستقل شروع به فعالیت نمایند. همچنین امروزه کلاس های آموزشی مختلفی نیز در این زمینه ارائه میگردد که برای مهارت در پخت شیرینی ها میتواند مفید باشد. به یاد داشته باشید در تمامی مشاغلی که با خوراک مردم در ارتباط است بایستی کارت بهداشت یا همان گواهی سلامت را دریافت نموده باشید تا بتوانید در این صنف فعالیت نمایید.

 


 

تحصیلات مورد نیاز

شغل قنادی و شیرینی پزی از جمله مشاغلی میباشد که نیازی به مدرک تحصیلی خاصی ندارد و صرفا داشتن مهارت های کار جهت ورود به بازار کفایت میکند اما در صورتی که علاقه مندان به این حرفه بخواهند تحصیلات مرتبطی با شغلشان داشته باشند میتوانند در رشته های (آشپزی و قنادی) که در هنرستان ها و مقطع کاردانی دانشگاه های علمی کاربردی ارائه میگردد تحصیل نمایند.

 

مهارت های مورد نیاز قنادی و شیرینی پزی

  • مهارت در پخت انواع شیرینی ها مانند شیرینی تر و سنتی
  • مهارت در پخت انواع کیک ها اعم از کیک تولد، کیک یزدی و…
  • مهارت در تهیه شکلات و نان فانتزی
  • آشنایی با فروشندگان مواد اولیه منصف و بهداشتی
  • شناخت مواد اولیه مطلوب
  • خلاقیت در پخت انواع شیرینی ها
  • مهارت در شناسایی نیاز مردم با توجه به مناسبت ها برای مثال پخت زولبیا و بامیه در ماه رمضان
  • مهارت در کار با فر، همزن و دیگر وسایل قنادی 

مهارت های نرم

  • کار تیمی
  • خلاقیت و نوآوری
  • اعتماد به نفس
  • مسئولیت پذیری
  • مهارت های ارتباطی
  • مهارت فروش
  • تعامل و گفتگو
  • حل مسئله
  • حل تعارض
  • انتقاد پذیری
  • مدیریت زمان
  • وقت شناسی
  • خوش قولی
  • مدیریت بحران
  • ریسک پذیری
  • و…

 

وظایف و مسئولیت های شغلی قناد و شیرینی پز

  • رعایت پوشش مناسب
  • رعایت اصول ایمنی و بهداشت
  • سلامت جسمانی و روانی
  • دریافت کارت بهداشت و تمدید به موقع آن
  • پخت انواع شیرینی ها متناسب با میزان فروش
  • شناسایی نوع شیرینی مورد نیاز مردم متناسب با تقویم و مناسبت ها
  • پذیرش سفارشات مجلسی سنگین و تحویل شیرینی تازه در زمان معین به مشتریان
  • استفاده از مواد اولیه سالم و دارای تاریخ انقضا
  • رعایت نظافت و تمیزی محل پخت شیرینی ها
  • و…

 


 

پیشرفت و ارتقا شغلی

داشتن خلاقیت و نوآوری در این حرفه میتواند باعث جذب بیشتر مشتریان شود. همچنین دریافت سفارشات تالار های عقد و عروسی و مجالس عزا میتواند درامد های شما را افزایش دهد. ضمن اینکه بایستی همیشه شیرینی تازه و سالم به مردم تحویل دهید.

 

مطلوبیت و محدودیت های شغلی

مطلوبیت

شغل قنادی هم برای آقایان مناسب است و هم خانمها، جذابیت های خاص خود را دارد و در برخی از ماه های سال و ماسبت ها قنادن فروش های چند برابری را تجربه خواهند نمود.

محدودیت

شغل قنادی ساعات کار طولانی دارد، امکان عدم فروش به موقع شیرینی ها و فاسد یا کهنه شدن آنها وجود دارد، هزینه راه اندازی آن کمی بالا است.

 

بازار کار و فضای شغلی قنادی و شیرینی پزی

متقاضیان این حرفه میتوانند در قنادی ها، شیرینی فروشی ها، کارگاه های پخت نان فانتزی، تالار ها و هتل ها مشغول به فعالیت شوند و یا خود اقدام به راه اندازی کارگاه قنادی به طور مستقل نمایند.

 

تیپ شخصیت مناسب

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفیقت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان قنادی و شیرینی پزی بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • ESTJ
  • ESTP
  • ISFP
  • ESFP