استخدام قالی باف در سال ۱۴۰۳

استخدام قالیباف استخدام کارگر ساده استخدام بافنده فرش استخدام بافنده تابلو فرش استخدام قالیباف جهت کار در منزل اگهی استخدام قالیباف اگهی استخدام بافنده در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان قالی باف نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 

استخدام قالیباف بافنده

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

استخدام کارگر ساده و خدمتکار

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان قالی باف :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی قالی باف هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام قالیباف استخدام کارگر ساده استخدام بافنده فرش استخدام بافنده تابلو فرش استخدام قالیباف جهت کار در منزل اگهی استخدام قالیباف اگهی استخدام بافنده

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام قالی باف هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به قالی باف و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی قالی باف را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.

 

 


 

فهرست مطالب شغل قالی باف، فرش باف

 

معرفی شغل قالیبافی

قالی وسیله‌ ای است که از دیرباز مورد استفاده بشر قرار می‌گرفته است. ایران که یکی از پیشتازان این صنعت است همیشه در زمینه هنر قالی‌ بافی و صنعت فرش های دستبافت حرفی برای گفتن داشته است. اگر بخواهیم نگاهی به پیشینه این هنر بیاندازیم، باید بگوییم در سال‌های خیلی دور که اجداد ما در غار زندگی می‌کردند، به این نتیجه رسیدند که از پوست حیوانات می‌توانند به عنوان زیرانداز استفاده کنند. بعدها دانش آنها بیشتر شد و متوجه شدند که می‌توانند پشم حیوانات را به صورت تار تار دربیاورند و چیزهای متفاوتی با آن ببافند. شاید بتوان گفت که هنرهایی مانند نمد بافی، زیلو بافی، جاجیم‌ بافی و گلیم‌ بافی همه و همه مقدمه‌ای بر پیدایش هنر قالی‌ بافی بوده‌اند.

 

تحصیلات مورد نیاز شغل قالیبافی

شغل قالیبافی معمولا به صورت موروثی می باشد و تحصیلات خاصی نیاز ندارد. اکثر افرادی که در این شغل فعالیت می کنند، مهارت های قالیبافی را از پدران یا مادران خود فرا گرفته اند.

اما با این وجود علاقه مندان به هنر فرش و قالی بافی میتوانند در هنرستان های کار و دانش رشته های (هنر فرش) یا (طراحی و نقاشی فرش) را برای تحصیل انتخاب نمایند. این رشته ها و گرایش های آن تا مقطع کارشناسی ارشد دانشجو می پذیرد. در زیر به گرایش های هر مقطع اشاره گریده است:

مقطع کاردانی؛ رشته فرش دستبافت

مقطع کارشناسی؛ رشته بافت، رشته رنگرزی، رشته طراحی، رشته مرمت و تکمیل

مقطع کارشناسی ارشد؛ رشته طراحی، اقتصاد و مدیریت فرش، مواد اولیه و رنگرزی

 

نحوه ورود به شغل قالیبافی

علاقه مندان به حرفه و هنر قالی بافی می توانند به روش های گوناگون مهارت های مورد نیاز بازار کار را فرا گیرند. مرسوم ترین روش برای یادگیری این هنر روش شاگردی_استادی می باشد. دوره های آموزشی مختلفی در این خصوص توسط سازمان فنی و حرفه ای و آموزشگاه های آزاد برگذار می گردد که میتواند برای یادگیری هنر قالیبافی مفید باشد. همچنین رشته های تحصیلی مرتبطی نیز وجود دارد که در دانشگاه های مختلف تا مقطع ارشد دانشجوی علاقه مند به هنر فرش می پذیرد.

 


 

مهارت های مورد نیاز شغل قالیبافی

مهارت های سخت

  • آشنایی با نکات ایمنی و بهداشتی در کارگاه
  • آشنایی با ابزار و مواد اولیه فرش
  • استفاده از ماسک مناسب دهان و روپوش مخصوص
  • آشنایی با روش های مراقبت از فرش ها به منظور حفظ آنها از آسیب دیدگی
  • مهارت در نقشه خوانی(نقشه فرش)
  • مهارت در چله کشی قالی 
  • آشنایی با مواد اولیه، رنگ های طبیعی و شیمیایی
  • آشنایی با انواع فرش های دستبافت و تفاوت های هر یک 

مهارت های نرم 

دقت و ریز بینی-کارتیمی-مهارت در گوش دادن-خلاقیت و نوآوری-رهبری و مدیریت-برنامه ریزی-اعتماد به نفس-مسئولیت پذیری-مهارت های ارتباطی-مهارت فروش-تعامل و گفتگو-حل مسئله-حل تعارض-انتقاد پذیری-مدیریت زمان-وقت شناسی-خوش قولی

 

وظایف و مسئولیت های شغل قالیباف

قالیباف های وظیفه دارند تا با بررسی نقشه فرش ها، و تامین مواد اولیه قالی ها را طبق برنامه بافته و در زمان مقرر تحویل دهند. در زیر به برخی دیگر از وظایف قالیباف ها اشاره می گردد:

  • نصب دار قالی در خانه و اتاق مخصوص(برای افرادی که در خانه خود قالیبافی میکنند)
  • حضور در کارگاه قالیبافی راس ساعت مقرر
  • بررسی نقشه قالی ها و بافتن قالی مطابق با آن ها
  • رعایت مسائل بهداشتی و ایمنی در کارگاه 
  • استفاده از ماسک و روپوش مخصوص
  • چله کشی قالی ها
  • ارتباط با سرپرستان کارگاه یا سر کارگران

 

پیشرفت و ارتقا در شغل قالیبافی

مسیر پیشرفت و ترقی در این شغل تا رسیدن به درآمد های بالا برای علاقه مندان به این شغل هموار است. قالیباف ها میتوانند با کسب سرمایه لازم و همچنین مهارت های مورد نیاز ضمن اخذ مجوزات لازم، کارگاه قالیبافی تاسیس نمایند و با جذب نیروی کار به تولید انواع فرش های دستبافت بپردازند. همچنین میتوانند وارد بازار فرش شده و در نمایشگاه های بین المللی فرش شرکت کرده و فرش های دستبافت کارگاه خود را به فروش رسانند. صادرات و واردات فرش های دستبافت از دیگر فعالیت های قابل اجرا در صنعت فرش می باشد.

 


 

مطلوبیت و محدودیت های شغل قالیبافی

مطلوبیت

شغل قالیبافی نیز مانند بسیاری از مشاغل دیگر دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد. قالیباف ها میتوانند در فضای خانه ی خود فعالیت کنند و ساعات کاری منعطفی داشته باشند. قالیبافی هنری ارزنده می باشد که میتوان از آن درامد های مناسبی کسب کرد.

محدودیت

شغل قالیبافی و کلا صنعت فرش دستبافت ایران در چند سال اخیر دچار بی مهری های فراوانی گشته است. عمده فرش دستبافت تولیدی ایران تا قبل از تحریم ها به کشور های خارجی صادر می شد اما در سال های اخیر مقدار صادرات فرش دستبافت بسیار کاهش یافته است. همچنین بازار داخل نیز دچار رکود بی سابقه ای شده است و دلیل آن قیمت بالای فرش های دستبافت و ناتوانی مردم در خرید آن می باشد. قالیباف ها با مشکلات بینایی و ضعف چشم ها مواجه می شوند و پس از مدتی فعالیت دچار درد های گردن و کمر میگردند که ممکن است ادامه فعالیت در این شغل را برای آنها دشوار کند.

 

بازار کار و فضای شغل قالیبافی

در کشور ما فرش دستبافت کالایی با ارزش محسوب میشود و میتوان گفت که ایران یکی از کشور های صادر کننده فرش های دستبافت به جهان می باشد.

قالیباف ها میتوانند با فرش فروش ها همکاری کرده و در خانه خود دار های قالیبافی را نصب کنند و به قالیبافی مشغول شوند. کارگاه های قالیبافی و کارخانه های فرش مکان هایی هستند که به نیروی کار جهت قالیبافی نیاز دارند.

 

تیپ شخصیت مناسب شغل قالیبافی

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفیقت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل قالیبافی بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • INFP
  • ENFP
  • INTP