استخدام فیلمبردار در سال ۱۴۰۳

استخدام فیلمبردار استخدام فیلم بردار استخدام تدوینگر فیلم استخدام فیلمبردار جهت مراسم عروسی استخدام تدوینگر کلیپ استخدام فیلمبردار همراه با تجربه کاری در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان فیلمبردار نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 

استخدام فیلمبردار و تدوینگر

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

استخدام تدوینگر ادیتور فیلم

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان فیلمبردار :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی فیلمبردار هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام فیلمبردار استخدام فیلم بردار استخدام تدوینگر فیلم استخدام فیلمبردار جهت مراسم عروسی استخدام تدوینگر کلیپ استخدام فیلمبردار همراه با تجربه کاری

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام فیلمبردار هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به فیلمبردار و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی فیلمبردار را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.

 

 


 

فهرست مطالب شغل فیلمبردار و تصویر بردار

 

معرفی شغل فیلمبرداری

فیلمبردار به کسی می گویند که با استفاده از دوربین فیلمبرداری و وسایل و تجهیزات دیگر به ثبت صحنه های مورد نظر کارگردانان برای ساخت یک فیلم کوتاه یا بلند و یا تهیه فیلم از مجالس می پردازد.

تمامی تصاویر ویدئویی که در رسانه های مختلف وجود دارند توسط فیلم بردار ها ضبط گردیده اند. امروزه شاهد گسترش حیطه فعالیت فیلم برداری از ضبط فیلم های سینمایی تا برنامه های آموزشی، فیلمبرداری از مجالس و رویداد ها و مراسمات مختلف می باشیم.

فیمبردار ها اغلب اوقات به صورت تنها یا با یک تیم کوچک تکنسین نور و صدا کار می‌کنند. البته در بعضی شرایط ممکن است که با دیگر اپراتورهای فیلمبرداری هم همکاری کنند. گروه فیلمبرداری می تواند شامل فیلم بردار دوم و… باشد که همیشه زیر نظر مدیر فیلمبرداری از صحنه‌های مختلف فیلمبرداری کند. چند دستیار فیلمبرداری هم که وظیفه آنها حرکت دادن دوربین‌ها و جابه‌جایی آن‌ها است و چند نفر که نورپردازی صحنه را بر عهده دارند نیز از اعضای گروه فیلمبرداری محسوب می شوند.

 

تحصیلات مورد نیاز شغل فیلمبرداری

علاقه مندان به هنر فیلمبرداری و تصویر برداری میتوانند به دو صورت تحصیلات آکادمیک مرتبط با این حرفه را کسب کنند:

روش اول؛ شرکت در کنکور سراسری هنر و انتخاب رشته (سینما). رشته سینما مشتمل بر چهار گرایش است که فیلمبرداری یکی از آنها است.

روش دوم؛ رشته فیلمبرداری و تصویر برداری در هنرستان های کار و دانش ارائه میگردد که مناسب دانش آموزان علاقه مند به این هنر می باشد. دانش آموزان پس از اتمام این دوره میتوانند برای ادامه تحصیل وارد دانشگاه شده و مدرک دانشگاهی مرتبط با فیلمبرداری را اخذ نمایند.

 

نحوه ورود به شغل فیلمبرداری

شغل فیلمبرداری نیاز به داشتن مدرک تحصیلی مرتبط نمی باشد و بیشتر مهارت های افراد در این حوزه سنجیده می شود و یکی از راه های کسب مهارت ها تحصیلات می باشد. راه دیگر شرکت در دور های آموزش فیلمبرداری و تصویر برداری می باشد. فیلمبردار ها می توانند به صورت شخصی فعالیت کرده و یا در سازمان ها و شرکت های مختلف استخدام شوند.

 


 

مهارت های مورد نیاز شغل فیلمبرداری

مهارت های سخت

  • آشنایی با تجهیزات فیلمبرداری
  • علاقه به عکاسی و فیلم برداری
  • دید هنری مناسب نسبت به رنگ ها 
  • آشنایی با کادربندی صحیح
  • توان بدنی مناسب و استقامت کافی برای تحمل ساعات کاری طولانی
  • آشنایی با نرم افزار های تدوین
  • مهارت در کار با کامپیوتر
  • به روز بودن 
  • مهارت در نگهداری و تعمیرات تجهیزات فیلم برداری

مهارت های نرم

روانشناسی-دقت و ریز بینی-کارتیمی-مهارت در گوش دادن-خلاقیت و نوآوری-رهبری و مدیریت-برنامه ریزی-اعتماد به نفس-مسئولیت پذیری-مهارت های ارتباطی-مهارت فروش-زبان بدن-گزارش نویسی-تعامل و گفتگو-حل مسئله-حل تعارض-انتقاد پذیری-مدیریت زمان-وقت شناسی-خوش قولی-مدیریت بحران-ریسک پذیری

 

وظایف و مسئولیت های شغل فیلمبرداری

فیلمبردار ها بسته به محل و نوع فعالیتی که دارند وظایف متعددی را عهده دار هستند. به طور مثال فیلمبردارانی که به صورت فریلنسری کار میکنند یا کار مستقل و آزاد دارند با فیلمبردارانی که استخدام ارگان های دولتی مانند صدا و سیما می باشند، متفاوت هستند. 

  • حضور به موقع سر صحنه
  • مکان یابی مناسب برای تنظیم تجهیزات فیلمبرداری
  • آشنایی با متن فیلم نامه و تعامل با کارگردان برای صحنه های مختلف
  • ثبت صحنه های فیلم روی نوار نگاتیو
  • شست و شوی نوار نگاتیو در لابراتوار و چاپ یک نوار مثبت از فیلم
  • انتخاب مناسب ترین لنز ها و زاویه دوربین
  • حل مشکلات فنی مانند نوردهی
  • دنبال نمودن درست رویه فیلم نامه مطابق با دستورات کارگردان 
  • حفظ آرامش و خونسردی تحت فشار های کاری سنگین

 


 

پیشرفت و ارتقا در شغل فیلمبرداری

مسیر پیشرفت در این حرفه برای علاقه مندان به هنر فیلمبرداری و تصویر برداری باز است. فیلمبردار های مبتدی کارشان را از دستیاری فیلمبرداری آغاز میکنند و با کسب تجارب گوناگون به فیلمبردارانی ماهر و زبر دست تبدیل می شوند و در نهایت با کسب دانش و مهارت های کافی، مدیر فیلمبرداری می شوند. هر چه قدر در این حرفه سرشناس تر شوید، سریعتر پیشرفت کرده و درامد ها و فرصت های شغلی مناسب تری خواهید داشت.

 

مطلوبیت و محدودیت های شغل فیلمبرداری

مطلوبیت

شغل فیلمبرداری نیز مانند بسیاری از مشاغل دیگر دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد. فیلمبردارانی کار های سینمایی انجام میدهند امکانات رفاهی مناسبی را در اختیار خواهند داشت. زیرا در شهر های مختلف مکان های مناسبی جهت رفاه حال فیلمبرداران و خانواده هایشان در نظر گرفته میشود. این حرفه خسته کننده و حوصله سر بر نمی باشد و همواره تجربیات جدیدی را کسب خواهند نمود.

محدودیت

مهم ترین مشکل در بدو ورود به این حرفه تامین وسایل و تجهیزات مورد نیاز می باشد که غالبا گران قیمت هستند می باشد. فیلمبردارانی که به صورت آزاد فعالیت میکنند از امنیت شغلی مناسبی برخوردار نیستند. همچنین فیلمبرداران ساعات کاری مشخصی نداشته و ممکن است زمان فیلم برداری نیمه شب یا صبح زود باشد.

 

بازار کار و فضای شغل فیلمبرداری

فیلم برداران و تصویر برداران میتوانند با کسب سرمایه لازم آتلیه شخصی خود را تاسیس کنند یا در آتلیه های دیگر مشغول به فعالیت شوند. همچنین سازمان ها و نهاد های دولتی و خصوصی متعددی هستند که به فیلم بردار و متخصصان این حرفه نیازمند می باشند، از جمله:

  • صدا و سیما و تلویزیون
  • وزارت ارشاد
  • شرکت های دانش بنیان
  • فعالیت در زمینه تبلیغات در سوشیال مدیا

فیلم برداران محل کار ثابت و مشخصی ندارند، ممکن است دفتری یا شرکتی ثابت داشته باشند اما برای انجام پروژه های فیلمبرداری بایستی آمادگی انجام وظیفه در هر مکان و زمانی را داشته باشند.

 

تیپ شخصیت مناسب شغل فیلمبرداری

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفقیت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل فیلمبرداری بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • ISTP
  • ENTP
  • INTP
  • ESFP