استخدام آرایشگر در سال ۱۴۰۳

استخدام آرایشگر زنانه استخدام آرایشگر مردانه اپیلاسیون کار استخدام آرایشگر مبتدی کاراموز حرفه ای مسلط استخدام ارایشگر اپیلاسیون کار ابروکار شنیون کار در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان آرایشگر نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 

استخدام آرایشگر زنانه و مردانه

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

استخدام ناخن کار آرایشگراستخدام میکاپ کار آرایشگراستخدام تاتوکار تتوکاراستخدام براشینگ کاراستخدام اکستنشن کار شنیوناستخدام اپیلاسیون کاراستخدام ابروکار اصلاح کار

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان آرایشگر :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی آرایشگر هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام آرایشگر زنانه استخدام آرایشگر مردانه اپیلاسیون کار استخدام آرایشگر مبتدی کاراموز حرفه ای مسلط استخدام ارایشگر اپیلاسیون کار ابروکار شنیون کار

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام آرایشگر هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به آرایشگر و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی آرایشگر را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.

 

 


 

فهرست مطالب شغل آرایشگر مردانه

 

معرفی شغل آرایشگری

آرایشگری، پیرایش گری یا سلمانی از قدیمی ترین مشاغل روی کره زمین می باشند. در زمان های قدیم سلمانی ها کارهای متنوع و مختلفی به غیر از اصلاح مو ها انجام می دادن به طور مثال خدمات مربوط به پزشکی، دندان کشیدن و…نیز در دکان سلمانی انجام میشد. اما امروزه آرایشگری با قدیم تفاوت یافته است. آرایشگران مردانه وظیفه اصلاح موها بر اساس سلیقه مشتریان، اصلاح صورت و پاکسازی پوست و فر یا لخت کردن موها را بر عهده دارند. آرایشگری از شغل های پر درامد دنیای امروز می باشد و میتوان گفت که خلاقیت و علاقه رکن اصلی موفقیت در این هنر می باشد.

 

تحصیلات مورد نیاز شغل آرایشگری

همانطور که اطلاع دارید، شغل آرایشگری نیاز به داشتن مدرک تحصیلی دانشگاهی خاصی نمی باشد. اما علاقه مندان به این شغل و همچنین آرایشگرانی که می خواهند در این زمینه تحصیلات مرتبطی نیز داشته باشند، میتوانند در هنرستان های کار و دانش در رشته های مربوط به آرایشگری مانند (پیرایش و ترمیم موی مردانه) شرکت کنند.

همچنین دانشگاه علمی کاربردی رشته های مرتبط با آرایشگری را برای دانشجویان علاقه مند به این حوزه ارائه کرده است و در رشته های پیرایش مردانه، مراقبت و زیبایی پوست و مو و… دانشجو می پذیرد.

 

نحوه ورود به شغل آرایشگری

برای ورود به شغل آرایشگری میتوان از سه روش مهارت های مورد نیاز کار را فرا گرفت:

روش اول؛ یاگیری مهارت ها به صورت تجربی و از طریق شاگردی نزد یک آرایشگر ماهر می باشد. بسیاری از آرایشگران حرفه ای خود زمانی شاگرد یا دستیار آرایشگر بوده اند.

روش دوم؛ شرکت در دوره های آموزشی در آموزشگاه های معتبر که زیر نظر سازمان های فنی و حرفه ای کشور فعالیت میکنند. طول این دوره ها معمولا سه تا چهار ماهه می باشد. بدیهی است که آرایشگرانی که دوره های تخصصی بیشتری را گذرانده باشند مهارت های بیشتری را در این حرفه فرا گرفته اند.

روش سوم؛ تحصیل در رشته های مرتبط با آرایشگری و پیرایش گری که در قسمت قبل به آن اشاره شده است. این روش نامرسوم بوده و اغلب علاقه مندان به آرایشگری یکی از دو روش اول یا هر دو روش را به صورت توام، برای یادگیری مهارت های مورد نیاز کار استفاده میکنند.

 


 

مهارت های مورد نیاز شغل آرایشگری

مهارت های سخت

  • حفظ آراستگی ظاهری برای تمام طول روز
  • آشنایی با انوع مدل های مو و مد روز
  • آشنایی با روش های اصلاح مو و صورت
  • آشنایی با پاکسازی پوست
  • مهارت در اصلاح داماد
  • مهارت در جذب مشتریان از طریق برقراری رابطه دوستانه با آنها
  • توانایی کار به صورت طولانی 
  • توانایی سرپا ایستادن
  • رعایت نکات ایمنی و بهداشتی 
  • توجه به سبک و مدل موی درخواستی مشتریان

مهارت های نرم

روانشناسی – دقت و ریز بینی – کارتیمی – مهارت در گوش دادن – خلاقیت و نوآوری – رهبری و مدیریت – برنامه ریزی – اعتماد به نفس – مسئولیت پذیری – مهارت های ارتباطی – مهارت فروش – زبان بدن – گزارش نویسی – تعامل و گفتگو – حل مسئله – حل تعارض – انتقاد پذیری – مدیریت زمان – وقت شناسی – خوش قولی – مدیریت بحران – ریسک پذیری

 

وظایف و مسئولیت های شغلی آرایشگر

  • استقبال از مشتریان و خوشامد گویی به آنها
  • تعیین وقت و نوبت برای مشتریان
  • رعایت اصول بهداشتی در محیط آرایشگاه
  • شست و شوی موها ی مشتریان
  • اطمینان از تمیز بودن حوله، لوازم کار و ضد عفونی نمودن مداوم آنها برای هر مشتری
  • استفاده از وسایل شخصی برای هر مشتری به صورت جداگانه
  • کوتاه کردن موها به صورت ساده و مدل دار
  • رنگ کردن موها، فر کردن یا صاف کردن آنها
  • ارائه مشاوره های لازم در زمینه مراقبت های پوست و مو

 


 

پیشرفت و ارتقا در شغل آرایشگری

مهم ترین عامل پیشرفت و ترقی در این شغل داشتن علاقه و خلاقیت و نوآوری می باشد. زیرا علاقه می تواند منجر به یادگیری و افزایش مهارت و توانمندی ها در این شغل شود. آرایشگران بایستی انواع پوست و مو ها را شناسایی کرده و بر اساس آن از اصول مراقبتی هر کدام برای ارائه خدمات استفاده کند. آرایشگرانی که با مشتریان خود رابطه دوستانه برقرار میکنند غالبا مشتریان بیشتری داشته و درامد های بالاتری دارند. آرایشگرانی که دوره های تخصصی بیشتری را بگذرانند مهارت های بیشتری نیز در این شغل داشته و حتی در کنار آرایشگری میتوانند آموزشگاه آرایشگری نیز تاسیس نمایند.

 

مطلوبیت و محدودیت های شغل آرایشگری

مطلوبیت

شغل آرایشگری نیز مانند بسیاری از مشاغل دیگر دارای مزایا و معایب خاص خود میباشد. شغل آرایشگری نیاز به هزینه اولیه سنگین برای راه اندازی آرایشگاه مستقل نمی باشد. بازار کار آن بسیار مناسب می باشد و در برخی از ایام سال و مناسبت ها تعداد مشتریان چند برابر میشود. درامد آرایشگران بسته به میزان مهارت و توانمندی ها و مکان آرایشگاه بستگی داشته و اغلب آرایشگران حرفه ای از درامد های خود راضی هستند.

محدودیت

آرایشگران با مشتریان متعددی رو به رو می شوند که هر کدام سلیقه و علایق خاص خود را دارند، برخی از آنها مدل های خاصی را برای پیرایش مد نظر داشته و گاها بیش از حد حساس و بهانه گیر می باشند. آرایشگران بایستی در طول روز بتوانند برای مدت های طولانی سرپا بایستند و این میتواند در بلند مدت مشکلات بسیاری از قبیل گردن درد، کمر درد، زانو درد و… را متوجه آرایشگران کند. همچنین آرایشگران با رنگ و مواد شیمیایی مختلفی در ارتباط اند که ممکن است برای برخی حساسیت زا باشد. شغل آرایشگری برای افرادی که وسواس به تمیزی دارند اصلا خوشایند نمی باشد.

 

بازار کار و فضای شغل آرایشگری

آرایشگاه ها بایستی مکان های بهداشتی و تمیزی باشند و محیط آن به تایید وزارت بهداشت برسد. دیوار های آرایشگاه ها بایستی به طور کامل یا تا نیمه، سنگ یا سرامیک شده باشد.

آرایشگران در بازار کار به صورت های مختلفی میتوانند فعالیت کنند به طور مثال:

آرایشگران میتوانند در آرایشگاه های مختلف و به صورت درصدی یا با حقوق ثابت فعالیت کرده و یا در صورت داشتن مهارت ها و توانمندی های لازم از جمله سرمایه مورد نیاز، به صورت مستقل آرایشگاهی برای خود راه اندازی کنند. همچنین آرایشگران میتوانند در صورتی که سرمایه لازم برای راه اندازی آرایشگاه را به صورت کامل نداشته باشند، با چند آرایشگر دیگر برای تاسیس آرایشگاه اقدام نمایند و هر کسی مشتریان خود را داشته باشد.

 

تیپ شخصیت مناسب شغل آرایشگری

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفیقت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل آرایشگری بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • ESFJ
  • ISFP

 


 

فهرست مطالب شغل آرایشگری زنانه

 

معرفی شغل آرایشگر زنانه

در طول تاریخ همواره زیبایی برای انسان ها مهم و قابل اهمیت بوده است. ظاهر افراد تا حد زیادی نشان دهنده باطن و شخصیت و تفکرات آنها است. لذا میتوان گفت که آرایشگری فن و هنری است که به زیبا تر شدن ظاهر افراد میپردازد.

آرایش گر و پیرایشگر زنانه شغلی در حوزه مراقبت و زیبایی است که در آن شخص قادر به انجام شایستگی هایی چون آلودگی زدایی محیطی و حفاظت و بهداشت فردی، مشاوره و پذیرش مشتری، کوتاه کردن مو(کوپ)، حالت دادن موهای کوتاه و بلند، محافظت از مو با محصولات آرایشی، رنگ و مش کردن مو، صاف کردن مو، فرکردن، مرتب کردن ناخن، اصلاح صورت و ابرو و آرایش صورت خواهد بود و با مشاغلی از قبیل پیرایشگر ابرو و صورت زنانه، پیرایشگر موی زنانه، آرایشگر موی زنانه، متعادل سازی چهره زنانه، کاربرد مواد شیمیایی در آرایش زنانه، آرایشگر ناخن در ارتباط می باشد.

 

تحصیلات مورد نیاز شغل آرایشگر زنانه

علاقه مندان به شغل آرایشگری و خدمات زیبایی شامل ناخن کاری، اکستنشن، شینیون و… نیازی به داشتن مدرک تحصیلی مرتبط ندارند، اما در صورتی که مایل باشند تا در رشته تحصیلی مرتبط با شغل خود تحصیل نمیاند میتوانند رشته های زیر را در دانشگاه و هنرستان برای تحصیل انتخاب نمایند:

  • رشته مراقبت و زیبایی
  • آرایش و پیرایش زنانه(هنرستان)
  • آرایش و پیرایش زنانه در دانشگاه های علمی کاربردی

 

نحوه ورود به شغل آرایشگر زنانه

علاقه مندان به شغل آرایشگری زنانه میتوانند به طرق مختلفی مهارت های مورد نیاز را کسب کرده و  وارد بازار کار شوند.

بسیاری از آرایشگران حرفه ای کار خود را از وردستی و شاگردی شروع کرده و سپس پله پله پیشرفت نموده اند تا توانسته اند با خلاقیت و پشتکار خود به یک آرایشگر ماهر تبدیل شوند. بسیاری از آموزشگاه های خصوصی و فنی و حرفه ای نیز مهارت های مورد نیاز آرایشگری را به هنرجویان آموزش میدهند که برای کسب مهارت های مورد نیاز بسیار عالی و مناسب می باشد.

 

مهارت های مورد نیاز شغل آرایشگر زنانه

مهارت های سخت

  • مهارت در ارائه مشاوره
  • ارتباط موثر با مشتری
  • پوشش ظاهری مناسب و آراسته
  • آشنایی با انواع مو
  • آشنایی با انواع شامپو ها و مواد آرایشی
  • مهارت در آرایش عروس
  • مهارت در سشوار کشیدن و فرم دهی به مو های کوتاه و بلند
  • مهارت در اضافه کردن مو به سر (اکستنشن و دوخت مو و…)
  • رعایت بهداشت و نکات ایمنی و بهداشتی در محیط آرایشگاه و در استفاده از تجهیزات لازم
  • آشنایی با انواع روش های مختلف پیچیدن مو
  • آشنایی با روش های مختلف فرم دهی مو با اتو
  • مهارت در ناخن کاری
  • مهارت در گریم و میکاپ

مهارت های نرم

روانشناسی – دقت و ریز بینی – کارتیمی – مدیریت استرس – مهارت در گوش دادن – خلاقیت و نوآوری – رهبری و مدیریت – برنامه ریزی – اعتماد به نفس – مسئولیت پذیری – مهارت های ارتباطی – زبان بدن – گزارش نویسی – تعامل و گفتگو – حل مسئله – حل تعارض – انتقاد پذیری – مدیریت زمان – وقت شناسی – خوش قولی – مدیریت بحران – ریسک پذیری -مهارت فروش – تفویض اختیار – انعطاف پذیری

 


 

وظایف و مسئولیت های شغل آرایشگر زنانه

  • خوشامدگویی به مشتریان و راهنمایی آنها
  • نوبت دهی حضوری و تلفنی به منظور کاهش اتلاف وقت مشتریان
  • آماده سازی مشتریان و شنیدن درخواست های آنها
  • اصلاح مو و صورت
  • استفاده از سشوار و برس و پیچیدن مو با کلیپس بعد از سشوار
  • فیکس کردن موها بعد از سشوار کشیدن
  • صاف کردن، پف دادن، مواج کردن مو با سشوار و برس
  • خشک کردن و فرم دهی مو ها با دیسپانسر(دیفیوزر)
  • نگهداری صحیح از مواد مصرفی وتوجه به تاریخ انقضای آن
  • انجام شینیون پایه(گل)، شینیون با پوش، شینیون بدون پوش، شینیون با ابزار، شینیون کلاسیک و…
  • آرایش عروس(شینیون، نصب تاج وتور و..)
  • بافتن مو(بافت پایه، بافت با موی اضافه، بافت تل، بافت های فانتزی و…)
  • اضافه کردن مو به سر(اکستنشن، دوخت مو و…)
  • و…

 

پیشرفت و ارتقا در شغل آرایشگر زنانه

دوره های آموزشی آرایشگری و لاین های مختلف آن برای هنرجویان در گروه های مختلف از مبتدی تا حرفه ای ارائه میشود. آرایشگران میتوانند به تدریج در فعالیت های مختلف زیبایی از شینیون و اکستنشن گرفته تا کاشت ناخن و تزریق ژل و… مهارت یابند. آرایشگران میتوانند با افزایش خلاقیت و دید هنری خود به حسن شهرتی دست یابند که از طریق آن بتوانند مشتریان دائم و همیشگی خود را جذب کنند.

 

مطلوبیت و محدودیت های شغل آرایشگر زنانه

مطلوبیت

شغل آرایشگری زنانه نیز مانند بسیاری از مشاغل دیگر دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد. آرایشگران زنانه در ایران درآمد های بسیار مناسبی نسبت به بسیاری از مشاغل دیگر خواهند داشت و بازار کار آنها در مناسبت ها رونق بیشتری خواهد داشت. این شغل نیاز به مدرک تحصیلی خاصی برای ورود به بازار کار ندارد و غالبا سرمایه اولیه سنگینی برای راه اندازی آرایشگاه نیاز نمی باشد.

محدودیت

بسیاری از افراد معتقدند که این حرفه شغل تمیزی نمی باشد و آرایشگران علیرغم داشتن درامد های مناسب، فشار کاری سنگینی را به خصوص در مواقع تعطیلی یا مناسبت های خاص مانند عید نوروز تحمل میکنند. آرایشگران با افراد و شخصیت های مختلفی در طول روز مواجه میشوند که برخی ازآنها ممکن است بیش از حد حساس، ایرادگیر و پرخاشجو باشند.

 

بازار کار و فضای شغل آرایشگر زنانه

آرایشگران میتوانند به صورت مستقل و شخصی آرایشگاه یا سالن زیبایی خود را راه اندازی کنند و یا در صورت تمایل در آرایشگاه ها و سالن های زیبایی دیگر به فعالیت بپردازند. آرایشگران به صورت درصدی، پورسانتی، اجاره صندلی در آرایشگاه ها و فعالیت مستقل یا با حقوق ثابت فعالیت میکنند.

 

تیپ شخصیت مناسب شغل آرایشگر زنانه

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفقیت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل آرایشگر زنانه بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • ESFJ
  • ISFP

 


 

فهرست مطالب شغل وردست آرایشگر

 

معرفی شغل وردست آرایشگر

آرایشگری یک حرفه است که در آن فرد با استفاده از محصولات آرایشی و بهره‌گیری از تکنیک‌های مختلف، صورت و بدن افراد را زیبا و جذاب می‌کند. شغل آرایشگری در ایران نیز وجود دارد و افراد متخصص در این حوزه می‌توانند در صالون‌های زیبایی، تئاتر، سینما، عروسی‌ها و مراسم‌های مختلف کار کنند.

دستیار آرایشگری یک فرد است که به طور معمول در کنار یک آرایشگر حرفه‌ای کار می‌کند. وظیفه دستیار آرایشگری شامل کمک به آرایشگر در همه جوانب کار است. این شامل تمیز کردن و ضدعفونی کردن ابزارها، تهیه مواد آرایشی و تمیز کردن پوست مشتریان است. همچنین، دستیار آرایشگری ممکن است به آرایشگر در اجرای تکنیک‌ها و ایجاد طرح‌های مختلف کمک کند.

از سوی دیگر، آرایشگر حرفه‌ای یک فرد است که تجربه و مهارت بالایی در زمینه آرایش دارد. آرایشگران حرفه‌ای علاوه بر آشنایی با تکنیک‌ها و محصولات آرایشی، دانش زیادی در زمینه رنگ‌آمیزی صورت، انواع پوست و نحوه استفاده از محصولات مختلف دارند. آرایشگران حرفه‌ای معمولاً توانایی ایجاد طرح‌های خلاقانه و سفارشی برای مشتریان خود را نیز دارند. آن‌ها می‌توانند در رویدادهای مختلف مانند عروسی‌ها، جلسات عکاسی و فیلمبرداری، مجالس و مراسم‌های خاص به عنوان آرایشگر حرفه‌ای فعالیت کنند.

به طور خلاصه، دستیار آرایشگری یک فرد است که در کنار آرایشگر حرفه‌ای کار می‌کند و به او در همه جوانب کار کمک می‌کند. از جمله وظایف دستیار آرایشگری تمیز کردن ابزارها، تهیه مواد آرایشی و تمیز کردن پوست مشتریان است. در حالی که آرایشگر حرفه‌ای فردی است که تجربه و مهارت بالایی در زمینه آرایش دارد و قادر به ایجاد طرح‌های خلاقانه و سفارشی برای مشتریان است.

 

تحصیلات مورد نیاز شغل وردست آرایشگر

شغل آرایشگری و دستیار آرایشگر از جمله مشاغلی است که نیاز به تحصیلات دانشگاهی ندارد و صرفا یک شغل مهارت محور است که در آن داشتن مهارت های آرایشگری به صورت حرفه ای ملاک و معیار استخدام می باشد. با این حال رشته های تحصیلی مرتبتی نیز در دانشگاه ها وجود دارند که در زیر به آنها اشاره شده است:

  • مراقبت و زیبایی
  • آرایش و پیرایش زنانه

 

نحوه ورود به شغل وردست آرایشگر

دستیاران آرایشگری میتوانند با مراجعه حضوری به سالن های زیبایی و آرایشی یا با جست و جو در سایت های استخدامی و فضای مجازی و… شغل مورد نظر خود را پیدا کنند. بدیهی است که دستیاران آرایشگری نسبت به آرایشگران از مهارت های کمتری برخوردارند اما بایستی با کار آشنایی اولیه و علاقه و انگیزه یادگیری را داشته باشند.

 

مهارت های مورد نیاز شغل وردست آرایشگر

مهارت های سخت

  • آشنایی با انواع محصولات آرایشی
  • توانایی تمیز کردن و ضدعفونی کردن ابزارهای آرایش
  • مهارت در تهیه و مخلوط کردن مواد آرایشی 
  • دانش درباره نوع پوست و مشکلات پوستی
  • توانایی اجرای تکنیک‌های آرایش مختلف 
  • توانایی کمک به آرایشگر در ایجاد طرح‌های مختلف
  • آشنایی با تکنیک‌های رنگ‌آمیزی صورت
  • توانایی تمیز کردن و ضدعفونی کردن پوست مشتریان 
  • مهارت در استفاده از ابزارهای آرایشگری مختلف
  • دانش درباره بهداشت و اصول بهداشتی در آرایشگاه بعضی از 

مهارت های نرم

روانشناسی – دقت و ریز بینی – کارتیمی – مدیریت استرس – مهارت در گوش دادن – خلاقیت و نوآوری – رهبری و مدیریت – برنامه ریزی – اعتماد به نفس – مسئولیت پذیری – مهارت های ارتباطی – زبان بدن – گزارش نویسی – تعامل و گفتگو – حل مسئله – حل تعارض – انتقاد پذیری – مدیریت زمان – وقت شناسی – خوش قولی – مدیریت بحران – ریسک پذیری

 

وظایف و مسئولیت های شغل وردست آرایشگر

  • رعایت نکات ایمنی و بهداشتی در محیط کار
  • رعایت خوش رویی با مشتریان و نوبت دهی به آنها
  • ارائه مشاوره های لازم به مشتریان
  • آماده سازی مشتریان و شنیدن درخواست های آنها
  • تمیز کردن و ضدعفونی کردن ابزارهای آرایش 
  • تهیه مواد آرایشی و مخلوط کردن آن‌ها 
  • تمیز کردن پوست مشتریان قبل از آرایش 
  • کمک به آرایشگر در اجرای تکنیک‌های آرایش
  • کمک به ایجاد طرح‌های مختلف برای مشتریان
  • انجام ماساژ و مراقبت‌های پوستی
  • کمک به مشتریان در انتخاب محصولات آرایشی مناسب
  • نظافت و تمیز کردن محیط کار 
  • مدیریت و سفارشی سازی لوازم آرایشگاه
  • ارائه مشاوره به مشتریان درباره روش‌های بهتر آرایش و محافظت از پوست.

 

پیشرفت و ارتقا در شغل وردست آرایشگر

برای پیشرفت در این شغل و تبدیل شدن به یک آرایشگر حرفه‌ای، می‌توانید از راه‌های زیر استفاده کنید: 

  • تحصیل و گذراندن دوره‌های آموزشی مرتبط با آرایش و زیبایی
  • کسب تجربه و یادگیری از آرایشگران حرفه‌ای 
  • مطالعه و آشنایی با تکنیک‌ها و روش‌های جدید در زمینه آرایش و مراقبت از پوست و مو 
  • شرکت در کارگاه‌ها و سمینارهای مختلف در حوزه آرایش و زیبایی 
  • ایجاد شبکه ارتباطی با سایر آرایشگران حرفه‌ای و متخصصان صنعت آرایش و زیبایی
  • به روز بودن با روند و تغییرات جدید در صنعت آرایش و زیبایی

 

مطلوبیت و محدودیت های شغل وردست آرایشگر

مطلوبیت

شغل دستیار آرایشگری در ایران نیز مانند بسیاری از مشاغل دیگری دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد. مزایای این شغل شامل:

  • فرصتی برای کسب تجربه و یادگیری از آرایشگران حرفه‌ای
  • فعالیت در صنعت جذاب و خلاقانه آرایش و زیبایی
  • امکان کسب درآمد مناسب در صورت حرفه‌ای شدن
  • امکان کار به صورت خودکار و استقلال مالی

محدودیت

 معایب شغل دستیار ارایشگری عبارت است از:

  • فشار کاری بالا و نیاز به استقامت جسمانی
  • احتمال بروز آسیب‌های جسمانی ناشی از استفاده مداوم از ابزارهای آرایشگری
  • ممکن است به دلیل روند طولانی شدن فرآیند یادگیری، پیشرفت حرفه‌ای کندتر اتفاق بیافتد. 

 

بازار کار و فضای شغل وردست آرایشگر

بازار کار شغل دستیار آرایشگری در ایران به دلیل رونق صنعت آرایش و زیبایی در این کشور، بسیار گسترده است. تقاضای مشتریان برای خدمات آرایش و مراقبت از پوست و مو باعث شده است که تعداد آرایشگاه‌ها و مراکز زیبایی در شهرهای مختلف افزایش یابد. این امر نیاز به دستیاران آرایشگری حرفه‌ای را نیز افزایش داده است.

 

تیپ شخصیت مناسب شغل وردست آرایشگر

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفقیت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل وردست آرایشگر بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • ISFP
  • ESFJ