استخدام طراح گرافیست در سال ۱۴۰۳

استخدام طراح گرافیست دورکاری مبتدی کارآموز با حقوق بالا استخدام فتوشاپ کار استخدام طراح لوگو تدوینگر ویدئو استخدام طراح موشن گرافیک اگهی استخدام طراح گرافیست در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان طراح گرافیست نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 

استخدام طراح گرافیست

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

استخدام گرافیست طراحاستخدام ادیتور عکس فتوشاپاستخدام وکتور کار طراح وکتوراستخدام فتوشاپ کار photoshop

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان طراح گرافیست :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی طراح گرافیست هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام طراح گرافیست دورکاری مبتدی کارآموز با حقوق بالا استخدام فتوشاپ کار استخدام طراح لوگو تدوینگر ویدئو استخدام طراح موشن گرافیک اگهی استخدام طراح گرافیست

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام طراح گرافیست هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به طراح گرافیست و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی طراح گرافیست را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.

 

 


 

فهرست مطالب شغل گرافیست

 

معرفی شغل طراحی گرافیک

گرافیک یکی از حرفه های هنری می باشد که به انتقال پیام از طریق تصویر می پردازد در واقع گرافیک زبان تصویر است و طراح حرفه‌ای با ترکیب خط و رنگ و خلاقیت با اصول و مهارت‌های فنی می‌تواند آثار باارزشی تولید کند.

گرافیست ها پس از به دست آوردن اطلاعات درباره موضوع مورد سفارش، با خلاقیتی که دارند اقدام به خلق ایده های بصری برای انتقال یک پیام مشخص می پردازند.

طراح گرافیک یکی از مشاغل پرکاربرد و پرتقاضا در ایران و دنیا به حساب می‌آید و تقریبا هیچ شرکت یا سازمانی نیست که برای انجام پروژه‌های تبلیغاتی و هنری خود به یک یا چند گرافیست نیاز نداشته باشد.

 

تحصیلات مورد نیاز طراحی گرافیک

علاقه مندان به طراحی گرافیک می توانند در هنرستان وارد رشته گرافیک شده و پس از اتمام دوره هنرستان در مقطع کاردانی رشته گرافیک ادامه تحصیل دهند. همچنین دانش اموزان رشته های ریاضی فیزیک، علوم انسانی، علوم تجربی و… می توانند علاوه بر شرکت در کنکور سراسری رشته خود، در کنکور هنر نیز شرکت کرده و رشته گرافیک را برای تحصیل انتخاب کنند. در حال حاضر امکان ادامه تحصیل در رشته گرافیک تا مقطع کارشناسی ارشد وجود دارد.

 

نحوه ورود به شغل طراحی گرافیک

دانش آموختگان رشته گرافیک میتوانند با جست و جو در فرصت های شغلی کار مناسب خود را پیدا کنند. تحصیلات به طور کامل نمیتواند جوابگوی مهارت های مورد نیاز بازار کار باشد و لازم است تا مطالعه فراجانبی و شرکت در کلاس های آموزشی مد نظر گرافیست ها باشد.

گرافیست ها بهتر است برای یافتن شغل مناسب نمونه کار داشته باشند تا با ارائه آن بتوانند فرصت شغلی مناسبی دریافت کنند.

 


 

مهارت های مورد نیاز طراحی گرافیک

مهارت های سخت

  • تسلط به نرم افزار های فتوشاپ، ایلیوستریتر و ایندیزاین
  • مهارت تایپو گرافی 
  • مهارت در طراحی محصولات چاپی 
  • معماری اطلاعات (دیداری سازی اطلاعات برای کاربران)
  • آشنایی با زبان های برنامه نویسی مانند HTML
  • آشنایی با تئوری رنگ ها
  • مهارت در عکاسی
  • مهارت در تصویر گری و طراحی 
  • مهارت در طراحی وب
  • توانایی کسب اطلاعات لازم برای هر موضوع در کمترین زمان(به دلیل تنوع سفارشات)

مهارت های نرم

دقت و ریز بینی-کارتیمی-مهارت در گوش دادن-خلاقیت و نوآوری-رهبری و مدیریت-برنامه ریزی-اعتماد به نفس-مسئولیت پذیری-مهارت های ارتباطی-مهارت فروش-زبان بدن-گزارش نویسی-تعامل و گفتگو-حل مسئله-حل تعارض-انتقاد پذیری-مدیریت زمان-وقت شناسی-خوش قولی-مدیریت بحران-ریسک پذیری

 

وظایف و مسئولیت های شغلی طراحی گرافیک

وظایف و مسئولیت های طراح گرافیک بسته به محل کار و مهارت هایی که دارد متفاوت است. با این وجود وظایف کلی او عبارت است از:

  • طراحی پوستر
  • طراحی جلد
  • طراحی علامت
  • طراحی لوگو
  • طراحی حروف
  • طراحی آگهی های تبلیغاتی
  • صفحه آرایی برای کتاب و نشریه
  • طراحی صفحات وب
  • طراحی چاپ برای بسته‌بندی
  • طراحی تبلیغاتی (کاتالوگ، بروشور، فلدر، اوراق اداری و …)
  • طراحی بازی های ویدئویی
  • طراحی پارچه

 


 

پیشرفت و ارتقا شغلی طراحی گرافیک

در طراحی گرافیک، هر نمونه کار گرافیست به نوعی تبلیغ کار او نیز محسوب میگردد. طراحی که برای یک شرکت گرافیکی کار میکند، با عملکرد خوب و تبلیغ نمونه کار های خود می تواند به یک مدیر خلاق یا ناظر و سرپرست طراحان دیگر تبدیل شود.

به دست آوردن مهارت و تجربه بیشتر می تواند موجب پیشرفت گرافیست ها در این هنر شود تا جایی که بتوانند به طور مستقل برای خود یک شرکت تبلیغاتی داشته باشند. فراموش نکنید که موفقیت های بیشتر به معیار هایی نظیر معروفیت در بازار، خلاقیت و میزان ابتکار گرافیست ها بستگی دارد.

 

مطلوبیت و محدودیت های طراحی گرافیک

مطلوبیت

شغل طراحی گرافیک نیز مانند بسیاری از مشاغل دیگر دارای مزایا و معایب خاص خود می باشد. امکان فعالیت به صورت فریلنسری و پروژه ای در این حرفه وجود دارد. تنوع کاری بالا موجب میشود که خستگی و بی حوصلگی کمتری داشته باشید.

محدودیت

نداشتن ثبات مال و امنیت شغلی یکی از معایب این شغل مخصوصا برای گرافیست هایی که به صورت فریلنسری کار میکنند می باشد. این هنر هنوز در میان مردم نا شناخته می باشد و گرافیست ها معمولا در ابتدای فعالیت درامد های چندان مناسبی ندارند. معمولا وسایل و ابزار های لازم برای طراحی گرافیک گران قیمت می باشند.

 

بازار کار و فضای شغلی طراحی گرافیک

در حال حاضر بازار کار خوب و بسیار متنوعی برای رشته گرافیک وجود دارد و فردی که در رشته گرافیک تحصیل کرده باشد می‌تواند در حوزه‌های مختلفی مشغول به کار شود. گرافیست ها بسته به مهارت هایی که دارند در مراکز مختلفی میتوانند فعالیت کنند، آژانس های تبلیغاتی، انتشارات و چاپخانه های بزرگ، روزنامه ها و مجلات، برند های تبلیغاتی، شرکت های چند رسانه ای، صدا و سیما و شرکت های حوزه رسانه، صنایع بسته بندی همگی از جمله مراکزی هستند که به گرافیست نیز دارند.

گرافیست ها میتوانند به صورت فریلنسری در خانه فعالیت کنند یا به صورت حضوری و در ساعات کاری مشخصی برای کار در یک شرکت حاضر شوند.

 

تیپ شخصیت مناسب طراحی گرافیک

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفقیت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل طراحی گرافیک بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • ENFP
  • ENFJ
  • INTJ
  • INFJ