استخدام انیماتور در سال ۱۴۰۳

استخدام انیماتور انیمیشن ساز استخدام انیماتور ۲ بعدی blender استخدام انیماتور سه بعدی استخدام کارآموز انیمیشن استخدام تصویر ساز اگهی استخدام انیماتور در سال ۱۴۰۳

سامانه استخدام نیرو در نظر دارد جهت تکمیل کادر نیروی انسانی درخواستی کارفرمایان اقدام به جذب نیرو جهت فعالیت به عنوان انیماتور نماید.

لذا متقاضیان به همکاری می توانند از طریق سامانه استخدام نیرو فرم درخواست همکاری خود را تکمیل و ارسال نمایند.

 

استخدام انیماتور انیمیشن ساز

 

شرکت ها و کارفرمایان همچنان در زمینه شغل مذکور خواهان استخدام نیروهایی با تخصص های زیر هستند :

استخدام موشن گرافیست

 

مدرک تحصیلی مورد نیاز جهت استخدام به عنوان انیماتور :

زیر دیپلم (سیکل)دیپلمکاردانی (فوق دیپلم)کارشناسی (لیسانس)کارشناسی ارشد (فوق لیسانس)دکترا و بالاتر

 


 

کارفرمایان در استان های زیر به دنبال جذب نیروی انیماتور هستند:

آذربایجان شرقی ، آذربایجان غربی ، اردبیل ، اصفهان ، البرز ، ایلام ، بوشهر ، تهران ، چهارمحال بختیاری ، خراسان جنوبی ، خراسان رضوی ، خراسان شمالی ، خوزستان ، زنجان ، سمنان ، سیستان و بلوچستان ، فارس ، قزوین ، قم ، کردستان ، کرمان ، کرمانشاه ، کهکیلویه و بویر احمد ، گلستان ، گیلان ، لرستان ، مازندران ، مرکزی ، هرمزگان ، همدان ، یزد

 

استخدام انیماتور انیمیشن ساز استخدام انیماتور ۲ بعدی blender استخدام انیماتور سه بعدی استخدام کارآموز انیمیشن استخدام تصویر ساز اگهی استخدام انیماتور

 

بخشی از خدمات سامانه استخدام نیروی انسانی :

در سامانه استخدام نیرو مشاغل بر اساس دسته بندی و نمایش ویژگیهای شغلی، بطور دقیق با تمام جزئیات درج می گردند. کارفرمایان با مراجعه به سایت و ایجاد آگهی استخدام، می توانند طبق فرمت از پیش تعیین شده اقدام به تکمیل فرمهای استخدام نمایند.

ارسال خودکار رزومه شما به تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام انیماتور هستند

رزومه شما برای تمامی شرکت ها که نیاز به انیماتور و به شخصی با تخصص های شما دارند ارسال خواهد شد و کارفرمایان پس از بررسی رزومه شما با شما تماس خواهند گرفت.

دریافت آگهی های استخدام مرتبط با رزومه

با ثبت رزومه میتوانید تمامی فرصت های شغلی منتشر شده در دسته ی انیماتور را که مطابق رزومه شما هستند دریافت کنید.

ایجاد صفحه اختصاصی رزومه و انتشار در بانک رزومه

با ثبت نام و ایجاد رزومه در سامانه، رزومه شما در بانک رزومه منتشر شده و در دسترس تمامی کارفرمایانی که متقاضی نیرو با تخصص شما هستند قرار می گیرد.

 

 


 

فهرست مطالب شغل انیماتور و انیمیشن ساز

 

معرفی شغل انیمیشن سازی

انیمیشن سازی یا پویانمایی نمایشی از نقاشی های متوالی است که با صدا گذاری بر روی آنها به اجرا در می آیند.

سازنده انیمیشن را انیماتور می گویند. انیماتور به نقاشی ها و مدل ها روی صفحه جان می بخشد. او می تواند انیمیشن های سینمایی، کارتون های تلویزیونی، تیزرهای تبلیغات، بازی های کامپیوتری، وب سایت ها و موزیک ویدئوها را بسازد.

انیمیشن سازی از اواخر دهه ۵۰ میلادی وارد ایران شده ولی در دنیای امروز، مرز های سینمای زنده را در نوردیده و کمتر فیلمی را میتوان یافت که به نحوی از قابلیت های انیمیشن سازی استفاده نکنند.

 

تحصیلات مورد نیاز شغل انیمیشن سازی

رشته کارگردانی انیمیشن برای تمام افراد علاقه‌مند به فیلم‌سازی و انیمیشن‌سازی مناسب است. راه یادگیری انیمیشن و حضور در بازار کار این رشته، فقط دانشگاه نیست و بیشتر افراد حاظر در این رشته، بدون داشتن مدرک و صرفا با داشتن تجربه عالی، اقدام به کار و فعالیت در این رشته می‌کنند. تجارب آکادمیک می‌تواند در پیدا کردن دید بهتر و دید بیشتر در بازار کار موثر باشد. به علاوه وجود مطالب آکادمیکی چون تاریخچه انیمیشن، فیلمنامه نویسی، تکنیک‌های انیمیشن و … بسیار لازم و ضروری است.

علاقه مندان به این هنر میتوانند در هنرستان وارد رشته انیمیشن یا تولید چند رسانه ای شده و ادامه تحصیل دهند.

برخی دانشگاه ها نیز در مقطع کاردانی در رشته پویانمایی، کارشناسی تلویزیون و هنر های دیجیتال گرایش پویا نمایی رایانه ای و کارشناسی ارشد رشته پویانمایی دانشجو می پذیرند.

این حرفه در خارج از ایران بسیار محبوب می باشد و امکان مهاجرت برای دانش آموختگان مقطع کارشناسی و ارشد این رشته وجود دارد.

 

نحوه ورود به شغل انیمیشن سازی

علاقه مندان به این حرفه میتوانند به دو صورت مهارت های مورد نیاز را کسب کنند:

روش اول؛ تحصیل در دانشگاه در رشته پویانمایی و کسب مهارت های مورد نیاز 

روش دوم؛ کسب مهارت ها از طریق شرکت در دوره های آموزشی که به صورت مجازی و حضوری برگذار میگردند و در پایان به هنرجویان گواهینامه اعطا میگردد.

 


 

 

مهارت های مورد نیاز شغل انیمیشن سازی

مهارت های سخت

  • آشنایی با فتوشاپ، افترافکت، مایا، زیبراس و…
  • آشنایی با تکنیک های طراحی و ساخت انیمیشن
  • آشنایی اب نرم افزار های ۲d(tvpaint) برای طراحی انیمیشن و طراحی فضا
  • طراحی شخصیت و اصول شخصیت پردازی 
  • مهارت در نمایش انیمیشن
  • آشنایی با اصول جان بخشی(animate) اصول دوازده گانه انیمیشن
  • مهارت در ایده پردازی و فیلم نامه نویسی
  • آشنایی با دوربین و نورپردازی
  • مهارت های رایانه ای

مهارت های نرم

ایده پردازی-روانشناسی-دقت و ریز بینی-کارتیمی-مهارت در گوش دادن-خلاقیت و نوآوری-برنامه ریزی-اعتماد به نفس-مسئولیت پذیری-مهارت های ارتباطی-مهارت فروش-حل مسئله-حل تعارض-انتقاد پذیری-مدیریت زمان-وقت شناسی-خوش قولی-مدیریت بحران-ریسک پذیری

 

وظایف و مسئولیت های شغل انیمیشن سازی

انیماتور ها وظایف مختلفی را انجام میدهند تا یک مدل ساخته شود. در زیر به برخی ازین وظایف اشاره گریده است:

  • طراحی شخصیت در پروژه های پویانمایی
  • طراحی حرکت و جان بخشی به عناصر فیلم
  • طراحی زمینه در پروژه های پویانمایی
  • طراحی و تولید نماهنگ کوتاه پویانمایی(vole)
  • طراحی تیزر های انیمیشن رایانه ای(تبلیغاتی، سیاسی، مذهبی آموزشی، اقتصادی و اجتماعی)
  • عنوان بندی برنامه های تلویزیونی
  • مدیریت تولید و تهیه کنندگی پروژه ها
  • ساخت و تولید انیمیشن عروسکی
  • ساخت و تولید انیمیشن رایانه ای دو و سه بعدی
  • همکاری با کارگردانان سینما در تولید قسمت هایی که به جلوه های ویژه تصویری نیاز دارند.

 

پیشرفت و ارتقا در شغل انیمیشن سازی

انیماتور ها میتوانن با ارتقا مهارت ها و کسب تجارب گوناگون از طریق شرکت در کلاس های آموزشی و کسب تحصیلات مرتبط با این حرفه کارگردان آثار پویانمایی شوند. انیماتور ها در صورتی که سرمایه لازم را کسب کرده باشند، میتوانند شرکت خصوصی خود را تاسیس نموده و دامنه فعالیتشان را گسترش دهند.

پویانمایی تلفیقی از هنر های نمایشی و تجسمی است و بر این اساس، برای تسلط به آن باید از تمام هنر ها و مخصوصا رسانه سینما شناخت کافی داشت. انیمیشن سازی از جمله هنر هایی است که با رشد فناوری و خصوصا فناوری های کامپیوتری به کلی توسعه یافته و متحول گردیده اند. بنابراین یادگیری نرم افزار های رایانه ای به روز در تولید و ساخت انیمیشن بسیار مهم است.

 


 

مطلوبیت و محدودیت های شغل انیمیشن سازی

مطلوبیت

شغل انیمیشن سازی نیز مانند بسیاری از مشاغل دیگر دارای مزایا و معایب خاص می باشد. یکی از موضوعاتی که افراد را به یادگیری انیمیشن سازی ترغیب می کند، پردرآمد بودن این رشته است. انیمیشن سازی حرفه ای است که امکان کسب درآمدهای بالا از آن وجود دارد اما به همان نسبت رشته ای پر هزینه هم هست. جذب مخاطبان و اثر گذاری بر آنها، با اهداف گوناگون، جذابیت کار، تنوع محیط و نحوه انجام کار، درامد نسبتا بالا بعد از انتشار انیمیشن و… از دیگر مزایان این شغل می باشد.

محدودیت

از معایب این رشته می توان به نیاز به دقت، خلاقیت در ایده سازی، هزینه بالای اولیه برای اجاره استودیو، کار با گروه های مختلف آهنگسازی، دوبله و… اشاره کرد.

 

بازار کار و فضای شغل انیمیشن سازی

انیماتور ها به صورت های مختلفی در بازار کار فعالیت میکنند. برخی از آنها در استودیو های بزرگ و کوچک ساخت انیمیشن، شرکت های سازنده بازی های رایانه ای یا شرکت های تبلیغاتی فعالیت میکنند. به طور کلی میتوان گفت بازار کار انیمیشن سازی به دو شاخه تقسیم می شود:

  • شاخه هنری؛ در این حوزه افراد جذب مراکز هنری و آموزشی مانند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، آموزش و پرورش یا صدا و سیما و.. میشوند.
  • شاخه تجاری و تبلیغاتی؛ در این حوزه فعالیت های گوناگونی انجام میگیرد که از جمله آنها میتوان به تهیه لوح های فشرده تبلیغاتی برای شرکت ها و کارخانه های مختلف اشاره نمود.

استودیوهای تبلیغاتی،آموزش نرم افزارهای مرتبط،استودیوهای تولید گیم،انتشارات ها،استودیوهای تولید انیمیشن،طراح استوری برد،طراحی کاراکتر،طراح بک گراند،طراح فضا،طراحی گرافیک و.. از جمله مشاغلی هستند که انیماتور ها در آن به فعالیت می پردازند.

 

تیپ شخصیت مناسب شغل انیمیشن سازی

یکی از فاکتور های تعیین کننده موفیقت یا عدم موفقیت در یک شغل، تناسب روحیه و شخصیت افراد با آن شغل است لذا دانستن این مهم میتواند کمک بسیاری به موفقیت افراد در آینده شغلیشان داشته باشد. تیپ شخصیتی مناسب متقاضیان شغل انیمیشن سازی بر اساس تیپ های شخصیتی MBTI عبارت است از:

  • INTP
  • ESTP